Hyreslägenheter i Limhamn i kvarteret Nätsnäckan

I Västra Malmö ligger Kalkbrottet med totalt 166 hyreslägenheter. I Nätsnäckan har Riksbyggen 84 ljusa och moderna hyresrätter. Anmäl intresse om du vill hyra en bostad i Malmö.

Bostadsfakta

Area 21–88 kvm

Om hyreslägenheterna i Limhamn

I kvarteret Nätsnäckan finns det tre hus. Husen har en fasad av gediget tegel som uppförs i en stil som ansluter till resten av området. I husen finns allt från 1:or om 21-33 kvadrat till ljusa, hemtrevliga 2:or om 43-63 kvadrat, charmiga treor om 69-79 kvadrat och ett par generösa 4:or om 88 kvadrat. 

Lägenhetsinformation

Lägenheterna har vitmålade väggar och ekparkett i alla rum och ett modernt Marbodalkök med vita släta luckor och vit bänkskiva av laminat. Köken har snygga bekvämligheter som spis med keramikhäll och diskmaskin (förutom i enrumslägenheterna, vilket syns på bofaktabladen).

I badrummet i treorna och fyrorna finns tvättmaskin och torktumlare och i ettorna och tvåorna finns kombimaskin.

Värme, kallvatten och varmvatten ingår i hyran. Fakturering av el sker i efterhand för uppmätt förbrukning av el från elleverantören. Avgift för bredband, bredbands-tv och bredbandstelefoni tillkommer med cirka 250 kr/månad. Leverantör är Telia (Trippel Play).

Förråd finns i lägenheterna. Däremot finns inga källar- eller vindsförråd.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra via en separat kö.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Om området

I Västra Malmö växer en ny stadsdel fram, Kalkbrottet i Limhamn. Redan idag är det en levande och attraktiv stadsdel med bostäder för alla skeden i livet.

Limhamn erbjuder allt från den levande småbåtshamnen till vidsträckta park- och grönområden med goda möjligheter till rekreation och motion. Här finns också ett generöst utbud av unika butiker, trendiga restauranger och populära caféer. Att bo i Limhamn — Kalkbrottet är att ha nära till det mesta: kommunikationer, förskolor, skolor, butiker och all tänkbar service.

Utanför dörren finns gott om grönska och stora, lekvänliga ytor. Strax intill husen ligger Kalkbrottet, Limhamns naturreservat, som är cirka 1300 meter långt, 800 meter brett och 65 meter djupt. Promenerar du runt brottet har du gått cirka fyra kilometer. Några kvarter från Kalkbrottet ligger Limhamns centrum med butiker, bibliotek, vårdcentral och frisersalonger. Det är också nära till hamnen med dess skeppshandel, restauranger och caféer med utsikt över havet.

Riksbyggens bostadsrätter i Malmö

I Malmö finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.