Hyresrätter i Hyllie

I Hyllie i Malmö har vi byggt totalt 71 moderna och attraktiva hyresrätter i kvarteret Frigg 1. Att bo i Hyllie är att bo bekymmersfritt och bekvämt gällande service, kommunikation, nöjen och mycket mer. Här bor man attraktivt klimatsmart nära parker och grönområden och har goda möjligheter till rekreation och träning. Skola och barnomsorg finns i närområdet.

Bostadsfakta

  • Rum 2–4 rum och kök
  • Area 50–87 kvm

Fakta om huset

Husen som är på fyra till fem våningar har en fasad av gediget tegel.

  • Alla badrum har tvättmaskin och torktumlare alternativt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Lägenhetsinredning

Lägenheterna har vitmålade väggar och ekparkett i samtliga rum.
Köket har vita släta luckor från Marbodal och en grå bänkskiva av laminat. Det finns spis med induktionshäll samt varmluftsugn och diskmaskin.
Det rymliga badrummet är tillgänglighetsanpassat och har vita helkaklade väggar och grått klinkers på golvet.

Om området

Hyllie är ett av Malmös absolut bästa lägen med utmärkta kommunikationer med tåg, buss, bil och cykel. Parkeringsmöjligheter för bil finns i intilliggande parkeringshus och bilpool finns i området. Bostadskvarteret ligger nära Emporia köpcentrum med mer än 200 butiker, restauranger, caféer, systembolag, apotek och matbutiker.

Kvarteret är centralt och vackert beläget med närhet till Hyllie Vattenpark, Hyllie sportcenter och grönområden. Här har du också närhet till Malmö Arena, mässhallar, hotell, kontor, nytt badhus, nya förskolor, skolor och mycket mera.