Hållbar förvaltning i stort. Och smått.

Riksbyggen är idag en av landets ledande aktörer inom fastighetsförvaltning. Vi finns på drygt 300 platser runtom i Sverige och har över 75 års erfarenhet av att utveckla, förvalta och förbättra fastigheter. När vi förvaltar fastigheter och bostadshus fokuserar vi på hållbarhet, både i det stora och i det lilla.

En stor sak är ett av våra mål där vi siktar på en fossilfri fordonsflott samt fossilfria arbetsmaskiner senast år 2025. Mindre saker kan vara att vi redan nu endast använder miljömärkta rengöringsmedel i vår lokalvård.
Men framför allt gör vi både stora och små saker tillsammans med våra kunder och boende. Som att hjälpa till med lösningar som gör det enkelt för de som bor i husen att dela på varor och tjänster, eller att installera laddstolpar för elbilar på föreningens parkeringsplatser.

På dessa sidor finner ni inspiration på vad ni i er bostadsrättsförening kan göra för att vara med och bidra till både en mer hållbar och trivsam förening men också till ett mer hållbart samhälle.

Förvalta boende