Årets Hållbarhetsförening 2023

I tävlingen Årets Hållbarhetsförening som anordnas av Riksbyggen har bostadsrättsföreningar möjlighet att få visa upp sitt hållbarhetsarbete samt vinna fina priser.


"Genom tävlingen Årets hållbarhetsförening vill vi uppmärksamma hållbarhet på ett positivt och lustfyllt sätt där vi också engagerar våra kunder."

Vad är Årets hållbarhetsförening?

Har du du startat en studiecirkel med fokus på hållbarhetsfrågor i din bostadsrättsförening? Eller har din bostadsrättsförening utsett en miljö- och energiansvarig?

Bostadsrättsföreningar som jobbar med långsiktig hållbarhet kan göra det på många olika sätt. Genom tävlingen Årets hållbarhetsförening vill vi uppmärksamma hållbarhet på ett positivt och lustfyllt sätt där vi också engagerar våra kunder.

Eftersom ungefär en halv miljon människor bor i bostäder Riksbyggen förvaltar, har vi stora möjligheter att medverka till ett mer hållbart samhälle tillsammans.

Styrelser, boende och medarbetare på Riksbyggen kan nominera bostadsrättsföreningar som är kunder hos Riksbyggen till Årets hållbarhetsförening.