Försäkringsadministration för bostadsrättsföreningar

Genom att anlita Riksbyggen för att sköta bostadsrättsföreningens försäkringar säkrar ni rätt försäkringsskydd för era fastigheter. Dessutom är ni garanterade att anmälningar, handläggning och skadebesiktningar sker i den utsträckning försäkringsbolagen kräver.

Teknisk förvaltning är en del av Riksbyggens totalförvaltning

Dags att se över fastighetens försäkringar?

Vi ser till att din bostadsrättsförening har rätt skydd till ett rimligt pris. Vi hjälper också till med upphandling av nya försäkringar.

Kontakta oss

Försäkra era fastigheter - vi hjälper till med allt det praktiska

Vi på Riksbyggen har upparbetade kontakter och bra relationer med de flesta större försäkringsbolagen vilket ofta gör processen smidig och enklare för er som förening då skadan väl är framme.

Vi kan hjälpa till med alla praktiska och juridiska turer, sköta kontakten med försäkringsbolag, byggare, boende och styrelse. Vi kan också bistå vid upphandling av nya försäkringar genom att handlägga och ta in och jämföra anbud från olika bolag.

Riksbyggen har även i kraft av storlek och antalet förvaltade kunder ofta möjligheten att förhandla fram bra priser både vad gäller försäkringspremier och självriskbelopp. Bland annat görs återkommande gemensamma upphandlingar för flera bostadsrättsföreningar där ni som kunder erbjuds att vara med.

Få reda på mer om teknisk förvaltning

Jag vill veta mer om (minst ett val)

Vill du göra en felanmälan?

Logga in på Mitt Riksbyggen

Vill du jobba hos oss?

Sök jobb och praktik