Teknisk förvaltning med Riksbyggen

Låt oss på Riksbyggen ta hand om hela den tekniska fastighetsförvaltningen eller välj ut de delar som är mest aktuella för just er. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom teknisk förvaltning, för att göra era fastigheter fungerade och välmående.

Teknisk förvaltning är en del av Riksbyggens totalförvaltning

Vill du öka värdet på föreningens fastigheter?

Ett av de bästa sätten att behålla, eller till och med öka, värdet på en fastighet, är att ta väl hand om den. Vill du veta hur?

Kontakta oss

Teknisk förvaltning får din bostadsrättsförening att må bra 

En välskött och underhållen byggnad är inte bara långsiktigt bra för ekonomin. Ni får även en trevligare och säkrare boendemiljö för era medlemmar. Teknisk förvaltning är en förutsättning för en välmående byggnad. Med Riksbyggens tekniska fastighetsförvaltning av er fastighet kan ni vara säkra på att föreningen sköts för en trygg och hållbar miljö. 

Med Riksbyggen som teknisk förvaltare har ni tillgång till all den kompetens och tekniska service ni behöver för att era byggnader och utemiljöer ska fungera resurssmart och vara säkra på lång sikt.

Förutom hjälp med mindre byggarbeten, större ombyggnationer och energioptimeringar kan vår tekniska förvaltning hjälpa er med bland annat underhållsplanering, försäkringsadministration, sköta kontroller och besiktningar och se till att föreningen uppfyller lagar och myndighetskrav.

Få reda på mer om teknisk förvaltning

Jag vill veta mer om (minst ett val)

Vill du göra en felanmälan?

Logga in på Mitt Riksbyggen

Vill du jobba hos oss?

Sök jobb och praktik