Brf:en som fick ett lyft med teknisk förvaltning

Några som har erfarenhet av det här är Brf Malmslättshus nr 1 i Linköping. En ordentligt underhållen och välskött bostadsrättsförening är ett av de effektivaste sätten att skapa en bra boendemiljö. Och när allt fungerar och hålls efter ökar trivseln.

Ordförande Kerstin Karling är mycket nöjd med Riksbyggen och det jobb som den kundansvariga tekniska förvaltaren Sophie Aronsson gjort.

"Så fort det händer något så ringer jag Sophie på Riksbyggen. Hon har ett stort nätverk av kunniga medarbetare och leverantörer som gör allt från löpande underhåll till akuta ärenden."

Teknisk förvaltning från Riksbyggen förenklar arbetet i er bostadsrättsförening. Det finns många saker som förbättrar ekonomin, ökar hållbarheten och skapar trivsel i en bostadsrättsförening. Vissa saker så som obligatorisk ventilationskontroll, brandskydd och lekplatsbesiktning är till och med lagstadgade och kräver löpande kontroll. Andra saker är nödvändiga för att upprätthålla en bra boendemiljö. Riksbyggen har auktoriserade experter inom teknisk förvaltning och hjälper er att skapa en bra och långsiktig underhållsplan.

Här följer några exempel på vad vi erbjuder:

  • Underhållsplanering
  • Driftövervakning
  • Installationsservice
  • Systematiskt brandskyddsarbete

 

Fyll i formuläret för mer information om renovering och ombyggnad

Jag vill veta mer om (minst ett val)