Energiförvaltning för företag och fastighetsägare

Med en genomtänkt energiförvaltning gör du både plånboken och miljön en tjänst. Vi hjälper dig med allt från en energiplan till energioptimering.

Ta ett helhetsgrepp om förvaltningen

Utifrån era förvaltningsbehov skräddarsyr vi en långsiktig helhetslösning. Med en kontaktperson blir det dessutom enkelt och bekvämt.

Kontakta oss

För framtidens skull

En av Riksbyggens absolut viktigaste hörnpelare är att jobba långsiktigt för en hållbar utveckling. Det ligger i vårt DNA och genomsyrar allt vi gör, både för våra kunder och för oss själva. Hållbarhet skapar miljövinster, men det finns även stora ekonomiska värden i att jobba hållbart. Genom att planera, optimera eller sänka energiförbrukningen kan du spara stora summor samtidigt som du gör miljön och framtiden en tjänst.

Med energiförvaltning från Riksbyggen får du överblick över hela din energisituation och koll på behoven av såväl kortsiktiga åtgärder som framtida investeringar. Vi kan även sköta individuell mätning av el och vatten, ta hand om er driftövervakning samt göra installationsservice och daglig skötsel och underhåll. Kort sagt; Vi hjälpa dig att hålla din fastighet lite mer hållbar, idag och i morgon.

  • Energioptimering
  • Driftövervakning
  • Energiplan
  • Individuell mätning av el och varmvatten
  • Installationsservice
  • Energideklaration

Få reda på mer om förvaltning för företag och fastighetsägare

Tjänster

Vill du göra en felanmälan?

Logga in på Mitt Riksbyggen

Vill du jobba hos oss?

Sök jobb och praktik