Slutsålt
Slutsålt

Brf Lövöbacken

Nu är bostadsrätterna slutsålda i Brf Lövöbacken i Holmsund strax utanför Umeå. Här ska vi bygga lägenheter på bekvämt läge med närhet till skola, bad, gym, natur och kommunikationer till och från stan.

Fakta

Lägenheter 24
Status Slutsålt
Planering pågår
Säljstart
Hösten 2021
Byggstart
Mars 2022
Upplåtelse
Inflyttningsklart
Höst 2023
Virtuell rundvandring

Bostadsrätter i Holmsund, Umeå

Bostadsrätterna i Brf Lövöbacken är nu slutsålda.

I Brf Lövöbacken bygger vi 24 bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Lägenheterna blir trivsamma och välplanerade, alla med inbjudande balkonger i söderläge. Med promenadavstånd till både badhus, gym och bibliotek bor du här bekvämt och det är enkelt att ha en aktiv vardag. Planerad inflyttning höst 2023.

Vad händer vid köp av lägenhet?

När du tackar ja till en erbjuden lägenhet är det första steget att vi skriver under ett förhandsavtal. Betalningsprocessen ser ut enligt följande:

  • Efter undertecknande av förhandsavtalet får du en faktura på förskottet som är två procent av den aktuella lägenhetens insats (dock max 75 000 kr), förfallodag efter cirka 14 dagar.
  • Cirka sex månader innan inflyttning tecknar vi upplåtelseavtal, det andra och sista avtalet, och då betalas handpenningen som är tio procent av din insats minus det belopp som redan har betalats i förskott.
  • Vid inflyttning betalas sedan slutlikviden, resterande belopp av din insats.

Visionen med kvarteret

Kvarteret kommer bestå av två hus med vardera fyra våningar, där vi försöker optimera ljusinsläppen i lägenheterna genom att vinkla husen så alla lägenheter får balkong i söderläge. Byggnaderna får fasader med inslag av liggande träpanel och stora inbjudande balkonger.

Inbjudande och grönskande innergård

Oavsett vem du är hoppas vi att du ska njuta av den fina grönskande innergården med grillplats. Här har du lugnet på hemmaplan när du vill koppla av eller umgås med vänner. Du behöver inte ens vara på innergården för att dra nytta av grönskan, den är även ett fint blickfång som ger en skön atmosfär när du sitter på balkongen eller tittar ut från din bostadsrätt.

Parkeringsplatser

Totalt finns 27 parkeringar bestående av nio öppna platser med motorvärmare och 18 carportplatser. Fyra av dessa är försedda med laddstolpar för laddning av elbil. Kostnaden för parkeringsplatsen ingår inte i avgiften.

Parkeringsplatserna fördelas vid upplåtelse enligt turordning utifrån det datum man tecknat förhandsavtal för en lägenhet. Som köpare måste du aktivt anmäla intresse för parkering på separat blankett i samband med avtalsskrivningen. Om du inte blir tilldelad en biluppställningsplats inför tillträdet placeras du i kö, och då räknas din plats i kön utifrån det datum som du tecknade ditt första avtal.

Vid en eventuell framtida överlåtelse så återgår biluppställningsplatsen till kösystemet, och kan därmed inte överlåtas tillsammans med bostaden vid en försäljning. Efter tillträdet fylls kösystemet på efterhand som en boende anmäler sig till kön.

Gårdshus med gemensamhetslokal och övernattningslägenhet

I Brf Lövöbacken kommer alla boende att ha möjlighet att hyra den fina gemensamhetslokalen som är placerad i gårdshuset. Använd den för släktträffar, barnkalas eller styrelsemöte. Här finns också en fin övernattningslägenhet som ni kan boka när dina långväga gäster kommer på besök. Vi inreder den så att dina gäster känner sig riktigt välkomna och samtidigt får en privat sfär när de är på besök hos dig.

Tryggare med trygghetslöftet

Trygghetslöftet genomsyrar allt vi gör och tror på. Från hur vi bygger till hur du bor. Den innebär bland annat skydd mot dubbla boendekostnader, avbokningsskydd eller framflyttning av tillträdesdag. Läs mer om Trygghetslöftet här

Kontakt

Maggi  Bergh

Maggi Bergh

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp