Kommande
Kommande

Brf Öster om Parken

Anmäl intresse

Riksbyggen planerar sin fjärde bostadsrättsförening i Hyllie i Malmö, bara några steg från Hyllievångsparkens blommor, träd och porlande vatten. Här byggs funktionella, moderna bostadsrätter som underlättar vardagen, med skola, förskola och lekplatser inom gångavstånd. Och samtidigt nära till det mesta. Anmäl ditt intresse så informerar vi dig via nyhetsbrev när vi har något mer att berätta.

Fakta

Lägenheter 50
Status Kommande
Planering pågår
Mars 2024
Säljstart
2025
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Nyproducerade bostadsrätter i Hyllie

I Riksbyggens nyproducerade bostadsrätter i Hyllie i Malmö bor du bekvämt. Här bygger vi 50 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök. Allt är nytt och ingen har bott i lägenheten innan du flyttar in. Det enda du behöver göra är att skapa ditt hem efter personliga preferenser med möbler och inredning. Du kan njuta av en enklare vardag eftersom allt är nära i Hyllie.

I Malmö bor du  nära kontinenten 

Det är mångsidigheten och närheten till både det lugna och alla äventyr som är det unika med Hyllie. Den kontinentala, kosmopolitiska staden, kant i kant med det vackra, jordnära landskapet. Att bo i Hyllie är att bo med hela världen inom nära räckhåll. Ta cykeln med favoritpicknicken ut på Tygelsjöstigen, shoppa och fika på Emporia, eller ta tåget till Köpenhamn. Du har lika nära till frukostcroissanten som till avgångshallen på Kastrup. Hyllie rymmer bostäder, kontor, restauranger och spännande arkitektur. Här finns liv och rörelse men samtidigt finns här också gröna ytor, små och stora andningsfickor, för all typ av rekreation.

Riksbyggens fjärde bostadsrättsförening i Hyllie kommer att ligga bara några få steg från den stora Hyllievångsparken, på dess östra sida, mellan parken och Hyllievångskolan. Här finns blomsterplanteringar och en fruktlund. I parken finns den nya lekplatsen ”Den hemliga staden”. Här går det att smyga undan eller att klättra högt upp i ett torn med utsikt över hela parken. Det finns även naturskog och hagmark. Genom parken slingrar en bäckfåra som tar hand om regnvattnet från bebyggelsen runt omkring. Vattnet och mångfalden av växter gör att både insekter och fåglar trivas.

Hållbarhetsåtgärder

  • Minskad energiförbrukning med hjälp av AI
  • Omålade betongytor för ökat upptag av CO2
  • Plantering av gamla äppelträd för ökad social gemenskap
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Minskad energiförbrukning med hjälp av AI
  • Omålade betongytor för ökat upptag av CO2
  • Plantering av gamla äppelträd för ökad social gemenskap
Om vårt hållbarhetsarbete

Om Hyllie

I Hyllie finns utmärkta pendlingsmöjligheter med buss, tåg, bil eller cykel till arbetsplatser i hela regionen vilket gör platsen till ett attraktivt framtidsval för dig som vill bo nära allt. Köpenhamns flygplats ligger endast 13 minuter bort med tåg via Öresundsbron, och Malmö city når du på tre minuter med tåget från Hyllie.

Anmäl intresse till Brf Öster om Parken

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Camilla  Lundström

Camilla Lundström

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till