Kommande
Kommande

Brf Nova

Anmäl intresse

I Brf Nova rullar vi ut röda mattan för dig som vill känna dig som en superstar varje gång du kommer hem. Centralt i Malmös mest havsnära stadsdel skapas nya bostäder som placerar dig mitt i rampljuset. Vi erbjuder 88 lägenheter för ett bekvämt cityboende lika nära stadsliv och vardagsservice som Ribersborgs gröna fält och sköna bad. Säljstart i slutet av april.

Fakta

Lägenheter 88
Status Kommande

Sex månader avgiftsfritt boende!

Tecknar du dig för en bostadsrätt i Brf Nova senast den 13 juni 2024 ingår sex månaders avgiftsfritt boende efter inflyttning.

Visningar

Välkommen på säljstartsmingel för Brf Nova!

Söndagen den 28 april, mellan klockan 11–13 är du välkommen till oss på World Trade Center, Jungmansgatan 12.

Kom och se inredningsprover, ställ frågor och träffa oss i projektteamet. Anmäler dig gör du på daniel.k.karlsson@svenskfast.se.
OBS! Begränsat antal platser.

Planering pågår
Juni 2022
Byggstart
December 2022
Säljstart
April 2024
Upplåtelse
Inflyttningsklart
Vår 2025
Virtuell rundvandring

Utsikt från huset och en rundvandring i en lägenhet

Se utsikten från olika lägenheter eller kliv in i en av lägenheterna och gå på en 360° rundvandring.

Brf Nova ligger i Malmös mest havsnära stadsdel. Här bygger vi urbana bostäder med attraktivt läge med balkong för livsnjutare. Gården är en grön oas där du kan koppla av och njuta.

Se filmen

Bostadsrätter på cityadress i Västra Hamnen, Malmö

I Brf Nova bygger vi välregisserade bostadsrätter med den rätta balansen mellan komfort och funktionalitet. Här finns något för de  flesta smaker och behov. Allt från bostadsdebutantens kvadratsmarta studioetta till glamorösa fyrarummare med plats för alla stjärnor i familjen.

Checka in i en välplanerad tvåa med uteplats mot den lugna gården, skäm bort dig med en läcker trea med hörnbalkong och havsutsikt eller sikta mot stjärnorna i en exklusiv fyrarums penthouselägenhet med stora takterrasser i två väderstreck.

Nya rum med utsikt

På taket tronar två penthouselägenheter med generösa takterrasser och milsvid utsikt. Mot Västra Varvsgatan erbjuds ett spännande panorama norrut mot Turning torso och Scaniabadet. De övre våningsplanen bjuder på en vacker scenografi över takåsarna i väster och vidare mot Öresund.

Du är stjärnan i ditt hem

I utformningen av bostäderna i Brf Nova är det din boendekvalitet som står för både manus och regi. Vardagsrum och kök i öppet samband gör att samvaro och närvaro får huvudrollerna i ditt nya vardagsliv.

Ett välutrustat kök med energieffektiva vitvaror, induktionshäll och varmluftsugn spelar hjälten i ditt kulinariska drama.

Helkaklade badrum, skön ekparkett, bra förvaring och fräscha nymålade väggar är självklara inslag i handlingen. Med tvätt-och torkutrustning i din egen lägenhet får till och med klädvården ett stänk av glamour.

Gästlägenhet och grön gård

I Brf Nova bor du mitt i Västra Hamnen, i en mix av urban citymiljö och lugna bostadskvarter, bara ett stenkast från vågorna i sundet.

Brf Nova är den tredje och sista etappen i det nya bostadskvarteret och delar gård med de två första etapperna i kvarteret som är färdigställda och inflyttade. Många av lägenheterna i Brf Nova har balkong eller uteplats mot gården där du finner grönskande planteringar, lekutrustning för de små och plats att parkera cykeln. I kvarteret finns en gemensam gästlägenhet som du kan boka när du får övernattande besökare.

Attraktivt läge för det goda livet

Kvarteren runt din bostad erbjuder det mesta du behöver i form av vardagsservice med ICA Maxi som granne och flera trevliga restauranger, caféer och gym nära inpå.

När du flyttar in i Brf Nova blir du en del av en glittrande föreställning med stadsljus och havsbrus som specialeffekter. Här lever du La dolce vita.

Det räcker att öppna balkongdörren, sätta dig bekvämt ner och njuta. Hör kvällsflanörerna småprata på väg till innekrogarna vid Sundspromenaden. Se solen gå ner bakom Köpenhamn. Ta hissen ner till gatan och gå ner till stranden på några minuter. Tveka inte, det är du som är stjärnan!

Hållbarhetsåtgärder

  • Breeam-certifierat
  • Sedumtak och solceller
  • Bil- och lådcykelpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Breeam-certifierat
  • Sedumtak och solceller
  • Bil- och lådcykelpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Bo i Västra Hamnen med närhet till det mesta

I Brf Nova bor du mitt i populära Västra Hamnen med nära tillgång till allt som ger livet i stan lite extra stjärnglans. Utanför din dörr väntar allt från sköna barhäng med sundsutsikt till iskalla vinterbad med bastu. I grannkvarteren hittar du all vardagsservice som stormarknad, systembolag, restauranger, bageri och caféer. Sugen på något japanskt, indiskt, italienskt, amerikanskt eller allt på en och samma gång? I Västra Hamnen behöver du aldrig gå hungrig. Här finns gastronomiska upplevelser i överflöd.

Löpturen längs Ribban, träningspasset på gymmet, picknicken vid Scaniabadet eller kvällståget till Köpenhamn. En hel galax fylld av nöjen och upplevelser finns inom bekvämt räckhåll från din sköna nya bostad i Brf Nova.

Anmäl intresse till Brf Nova

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Frågor och svar

Frågor och svar Brf Nova

Vi har samlat de vanligaste frågorna för att du lättare och snabbare ska hitta svaren du söker.

Kontakt

Daniel  Karlsson

Daniel Karlsson

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp