Nyproducerade bostadsrätter i Skellefteå

Vi har många nyproducerade bostadsrätter på gång i Skellefteå. Planerar du att köpa en nyproducerad bostadsrätt har vi allt från små yteffektiva lägenheter för dig som ska köpa din första bostad till lägenheter för stora och små familjer.

Lite närmare verkligheten

Det är inte mycket som överträffar det som går att uppleva här i Skellefteå – Guldstaden vid ett av världens mineralrikaste fält. Från Vitbergets magiska utsikt, sjöarna och skogarna till midnattssolen och norrskenet. Den rena luften tar vi ibland för självklart liksom skoterturerna, fisket och jakten. Här finns förutsättningarna att leva tryggt och samtidigt utforska nya drömmar. Att bo i Skellefteå är speciellt. Kanske beror det på människorna. Och att vi är lite närmare verkligheten.

 

Anneli och Ola fick tid för annat

Egentligen hade de inte tänkt så mycket på att sälja huset, men när drömlägenheten plötsligt dök upp gick allt väldigt fort. En perfekt planlösning, stor balkong och söderläge var det som de fastnade för. Och att komma lite närmare stan.

Om Anneli och Olas flytt

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Riksbyggens Trygghetslöfte

Storslagen utsikt

nu bygger vi 70 moderna lägenheter på Getberget med härlig utsikt och cykelavstånd till centrala Skellefteå. Öppen planlösning och inglasade balkonger.

Se filmen