Kommande
Kommande

Brf Liljekonvaljen

Anmäl intresse

I Brf Liljekonvaljen planerar vi för 58 väldisponerade lägenheter på attraktiva Söder i Kalmar. Här kombineras smakfull arkitektur med ofta efterfrågade boendekvaliteter på ett utmärkt läge.

Fakta

Lägenheter 58
Status Kommande
Planering pågår
Säljstart
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttningsklart
Virtuell rundvandring

Nybyggda bostadsrätter i Kalmar

I Brf Liljekonvaljen kommer du få möjlighet att välja mellan allt från trivsamma marklägenheter med villakänsla och egen täppa med stensatta uteplatser till luftiga lägenheter med rymliga balkonger. Överst i husen tar unika etagelägenheter och penthouse med soldränkta takterrasser plats.

Vi har plockat in flera bekväma lösningar som sällan återfinns i lägenheter så som egen groventré, separat tvättstuga och köksö att skåla runt med gästerna samtidigt som maten puttrar i grytan.

Mellan föreningens fyra huskroppar hittar du en grönskande och trivsam gård som kommer bli en given plats att slå sig ned på under årets varmare månader. I föreningen finns även plats för gemenskap och dina långväga gäster. Här finns såväl gemensamhetslokal som övernattningslägenhet.

För oss är din trygghet A och O

Vi vet att när man köper en lägenhet i nyproduktion så är det en tid till inflyttning. Livet står inte stilla och mycket kan hända längs med vägen, därför ingår vårt Trygghetslöfte när du köper en bostad i Brf Liljekonvaljen. Detta för att du som köpare ska kunna känna dig trygg när du köper en ny bostad, även om livet tar vändningar som man inte kan råda över.

Hållbara bostäder

Brf Liljekonvaljen kommer inte bara byggas med Miljöbyggnad Silvers krav utan vi på Riksbyggen certifierar även våra bostadsprojekt med Miljöbyggnad Silver. Miljöbyggnad Silver är ett svenskt system för certifiering av byggnader som premierar låg energianvändning, goda innemiljöer och granskade materialval. Utöver detta ställer nivån höga krav på dagsljusfaktorer i bostaden, ljudmiljö, behovsstyrda ventilationssystem och fuktsäkerhet. Det garanterar bra, ljusa och energieffektiva bostäder – och ett långsiktigt hållbart bostadsområde.

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Energisnåla hus med solceller på tak
  • Sedumtak på förrådsbyggnader
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Energisnåla hus med solceller på tak
  • Sedumtak på förrådsbyggnader
Om vårt hållbarhetsarbete
Bostadsväljaren

Se huset och de olika planlösningarna

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bo i ett centrum- och naturnära område i Kalmar

Här bor du med promenadavstånd till mysiga gångstråk bland vacker bebyggelse, skön natur och Stensös naturområde med motionsspår, grillplatser och flera badplatser.

Både förskolor och skolor finns alldeles i närheten. Likaså finner du välsorterade matbutiker, Länssjukhuset, bageri och pizzerior i området.

En kort cykeltur bort finner du Kalmar city med sin härliga atmosfär, gästhamnen, Kalmar Slott, Centralstationen och mycket mer. Vill du inte cykla, gå eller åka bil från ditt hem så passerar kollektivtrafiken smidigt precis utanför lägenheterna i Brf Liljekonvaljen.

Anmäl intresse till Brf Liljekonvaljen

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Karin  Hoberg

Karin Hoberg

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp