Flytta in direkt
Flytta in direkt

1:a med sovalkov

Anmäl intresse

Vi hälsar dig varmt välkommen till en bra och lättplanerad etta. På pappret står det att bostaden mäter 33 kvm men i verkligheten upplevs den rymligare än så.

Inflyttningsklar 1:a i Kalmar

Bostaden har ett stilrent kök som går i vinkel och där färgerna går i vitt och ljusgrått. Köket är från Vedum och de rostfria vitvarorna är från Bosch. För att behålla den stilrena looken så långt det går så är diskmaskinen integrerad. När vi valde inredningen så ville vi även ta med de moderna handtagen som går i krom och svart för att känslan skulle bli både modern och hållbar över tid. Den öppna planlösningen mellan kök och sällskapsdel gör att alla kvadratmetrar kan nyttjas på bästa sätt. Såklart finns också en skjutdörrsgarderob där sängen är tänkt att ha sin givna plats.

Lägenhetens kök och sällskapsrum har en öppen planlösning vilket gör hemmet väldigt socialt. Här får du plats med både matbord, soffa och tv utan att rummet upplevs som litet.

Med hjälp av en läcker skjutbar industrivägg har rummet delats av och du får en given plats för sängen samtidigt som hemmet mer upplevs som en mindre tvårummare.

Det helkaklade badrummet går i beige och ljusgrått. Utrustningen består av dusch med vikväggar i klarglas, takdusch, handdukstork, handfat med kommod, spegelskåp samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och väggskåp med både belysning och eluttag.

Bosätter du dig på Fredriksskans bor du i ett fantastiskt läge med direkt närhet till Kalmars vackra centrumkärna och vattnet. Du bor i ett lugnt och tryggt läge med Kvarnholmens shopping och uteliv på bekvämt gångavstånd. Om du får lust att ge dig i väg lite längre bort är det enkelt att använda bilpoolen som ingår i ditt medlemskap i föreningen. Smart, miljövänligt och ekonomiskt. Vill du inte använda bil alls då kan du låna föreningens el-lådcykel kostnadsfritt där du med fördel kan storhandla eller få med både barn, en kompis, husdjur och badkläder.

Till föreningen hör en vilsam och grönskande innergård som kommer bli en given plats att slå sig ned på under sommarhalvåret. På gården har varje lägenhet även ett eget förråd i separat byggnad.

När ni ska samlas ett större sällskap för festligheter eller när du har långväga gäster på besök finns möjlighet att nyttja föreningens trivsamma gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet. När inte gemensamhetslokalen är bokad så är den öppen att användas för alla boende, så vill man flytta ner sitt hemjobb eller plugg till markplan, ta en fika eller bara få annan miljö så kan man ta sig ner och njuta likväl där som hemma.

Fakta

Pris 995 000 kr
Rum 1 rum och kök
Boarea 33 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

3 462 kr/mån
Våning 2 av 4
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad

Bostadsrätter i Kalmar

Köken och badrummen i Brf Callmare Fästning är omsorgsfullt utformade med inredning från Vedum och vitvaror i rostfritt från Bosch.

Den fasta inredningen i kök och badrum följer vårt stilpaket Harmoni. Här kombineras stilrena och neutrala materialval och färger som tillsammans skapar en elegant och tidlös stil som tilltalar de flesta.

Samtliga lägenheter förses med en trestavig ekparkett och fönsterbänkar i natursten.

Kök

3-stavs mattlackad ekparkett. Vitmålade väggar. Vita luckor och grå bänkskiva i laminat med vitt stående kakel som stänkskydd. Handtagen är moderna i krom och svart. Induktionshäll och inbyggnadsugn från Bosch. Vitvaror i rostfritt samt integrerad diskmaskin. Fullutdragslådor med dämpning. Belysning och eluttag under väggskåp. Fönsterbänkar i natursten.

Bad

Helkaklade väggar i vitgrå nyans och klinkers i ljusgrått. Kombimaskin från Bosch. Kommod med utdragbara lådor, spegel med belysning, raka duschdörrar i klarglas, WC i vitt porslin samt handdukstork. Ovan kombimaskin finns bänkskiva i laminat samt väggskåp med bänkbelysning och eluttag.

Rum

3-stavs mattlackad ekparkett samt vitmålade väggar och tak.

Hall

3-stavs mattlackad ekparkett. Vitmålade väggar och tak. Fönsterbänkar i natursten.

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Bilpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Bilpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Kvadratsmarta bostadsrätter på unikt läge

På Fredriksskans har du nära till allt som Kalmar stad har att erbjuda. Kvarnholmen med sina mysiga kullerstensgator, där finner du utbud såsom butiker, mataffär, pubar, caféer, apotek, vårdcentraler och mycket mer. Dessutom har du nära till vackra promenadstråk, härliga picknickställen och badplatser. Linnéuniversitetet och tågstationen ligger också inom gångavstånd.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Frida Langå

Frida Langå

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp