Den 21 april visar Riksbyggen upp bostäder i Linköping och runt om i landet 2024-04-11, kl 07:00

Den 21 april visar Riksbyggen upp bostäder i Linköping och runt om i landet

Söndagen den 21 april mellan kl 12-14 pågår Stora visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning för 45 befintliga och kommande bostadsprojekt i 25 orter runt om i landet. I Linköping visar Riksbyggen två bostadsprojekt.

Riksbyggen bygger nya boenden i hela Sverige och i olika boendeformer – bostadsrätter, hyresrätter, äganderätter och seniorbostäder. Bostadsprojekten är varierande – från att skapa helt nya bostadsområden till att addera ett nytt projekt i en befintlig miljö. I Linköping bjuder Riksbyggen in till informationsträff om Bonum Brf Korkeken, seniorbostäder 55 + i Ekholmen, samt visning av inflyttningsklara hyresrätter i Berga Park.

– Det finns många fördelar med att köpa en nyproducerad bostad. Du får en ny, modern och underhållsfri bostad att bara flytta in i och trivas i från första dagen och slipper tänka på renovering en tid framöver, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

En bostadsaffär är en av de större affärerna som görs i livet och Riksbyggen arbetar långsiktigt för att kunderna ska känna trygghet med sin bostadsaffär och erbjuder därför Riksbyggens Trygghetslöfte.

- Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för köparna om något oförutsett händer till exempel om köparen inte lyckas sälja sin bostad, blir sjuk eller arbetslös, berättar Tobias.

Mer om bostadsprojekten:

Om Bonum seniorbostäder:
Bonum är Riksbyggens koncept för seniorbostäder för de som fyllt 55+. Att bo i en seniorlägenhet är en ny fas i livet där trygghet och kamratskap prioriteras. Riksbyggen förstår vikten av att planera i förväg och anpassa boendet efter individuella behov för en livsstil som stärker och berikar livet för seniorer. I konceptet ingår en Bonumvärd vars viktigaste uppgift är att vara en del av det sociala livet i bostadsrättsföreningen. Bonumvärden ordnar gemensamma aktiviteter såsom grillkvällar, påskfika, sopplunch eller annat som de boende i föreningen önskar.

Läs mer om fördelarna med att köpa nyproduktion.
Läs mer om Trygghetslöftet

För mer information om Riksbyggens försäljning av bostäder:
Tobias Dysenius, försäljnings- och utvecklingschef på Riksbyggen Bostad 08 – 553 635 98 tobias.dysenius@riksbyggen.se

Bilder