Hyreslägenheter i Linköping, Berga

Anmäl intresse

I september 2022 stod den sista etappen klar. Nu är 182 hyreslägenheter klara, och vi välkomnar alla hyresgäster till Berga Park.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Hittar du ingen ledig lägenhet så är alla lägenheter i den här fastigheten uthyrda just nu.

Här möts du av kvadratsmarta lägenheter, med ekparkett i samtliga rum. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Våra lägenheter om 2- 3 rum och kök har balkong med vy mot den gröna innergården och Berga Minnespark.

Visning

Är du intresserad av en lägenhet i Berga Park och önskar komma på visning? Kontakta Sanna Karlsson Lundstöm via mejl eller via telefon för att boka din tid.

Välkommen!

Fakta

Avgift 6 300-11 400 kr/mån
Rum 1-3 rum och kök
Boarea 35-75 kvm
Antal 182
Hiss Ja
Balkong Ja, 2:or och 3:or
Uthyrning Pågår
Inflyttning 2022
Virtuell rundvandring

Hyreslägenheter i Berga, Linköping

Här hittar du Riksbyggens nyaste fastighet med nybyggda hyreslägenheter i Linköping. Området består av två huskroppar, som omsluter den stora innergården som hör till hyreslägenheterna. På innergården finns sällskapsytor, cykelförråd och källsortering.

Under innergården gömmer sig garaget och strax intill finns Berga Minnespark. Berga Minnespark är en park med promenadstråk där får betar på sommaren.

Goda kommunikationer med bussförbindelse finns precis intill, längst med Söderleden. Bakom huset finns ICA, apotek samt vårdcentral.

Lägenhetsinformation

Lägenheterna är ljusa, med genomgående ekparkett. Välplanerat kök med gott om förvaring. I köket är det förberett för installation av diskmaskin. Diskmaskin samt installation går att köpa till av Riksbyggen.

Lägenheterna har helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Garderober i hallen skapar bra förvaringsmöjligheter.

Våra 2 rum och kök och 3 rum och kök är utrustade med två förråd/garderober i lägenheten. De har också balkong, med en trevlig vy ut mot den gröna innergården.

Lägenheterna på 2 rum och kök, på 54kvm och 50,6kvm samt våra 3 rum och kök har fönster åt flera håll. Lägenheterna på 2 rum och kök, på 53,8kvm samt 1 rum och kök har fönster ut mot innergården.

Balkong och uteplats

Tvåor och treor har egna balkonger eller uteplatser och alla lägenheter ligger mot en grön innergård.

Balkong och uteplats

Tvåor och treor har egna balkonger eller uteplatser och alla lägenheter ligger mot en grön innergård.

Bo centralt i Linköping

I Berga har du närhet till både service och grönska. Området är uppbyggt med lekparker, grönskande promenadstråk och sitt egna torg. Här bor man med det mesta utanför dörren, såsom matbutik, apotek, vårdcentral och annan tänkbar service. 

Till centrala Linköping tar du dig enkelt på cykel längs med Tinnerbäcken eller med bussen som stannar precis utanför på Söderleden. Söderut ligger Vidingsjö motionscentrum och Tinnerös stora eklandskap.

Riksbyggens bostadsrätter i Linköping

I Linköping finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Linköping