Riksbyggen bjuder in till privata visningar från Malmö till Gällivare 2022-02-02, kl 07:00

Riksbyggen bjuder in till privata visningar från Malmö till Gällivare

Riksbyggen ökade försäljningen av bostadsrätter med 33 procent under 2021 och efterfrågan på nya bostäder är fortsatt stort. Riksbyggen erbjuder privata visningar i bostadsprojekt över hela landet. Sammanlagt har Riksbyggen privata visningar i 24 projekt på 20 orter.

– Vi ser en stor efterfrågan på nya bostäder över hela landet. En skillnad mot tidigare är att fler kunder är beredda att köpa ”på ritning” igen. Det byggs mycket just nu men ska vi lösa bostadsbristen så behöver det byggas mycket bostäder under många år, berättar Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad.

Sammanlagt sålde Riksbyggen totalt 1 253 bostadsrätter under 2021. Exempel på projekt som sålt bra under 2021 är Brf Åstråket, Eskilstuna, Bonum Brf Boulogner, Skövde, Brf Sjömärket, Västerås, Brf Fredriks Udde, Kalmar, Brf Tranebergsängen i Bromma, Stockholm, Brf Kaprifolen, Kungälv, Brf Korseberg Fjärd, Vänersborg, Brf Laröds Blomma, Helsingborg, Bonum Brf Grönbodal i Sundsvall, Brf Sjöparken i Gällivare.

Se alla Riksbyggens projekt som visas under Stora visningsdagen

Med tanke på den smittspridning som råder just nu väljer Riksbyggen att för närvarande ha privata visningar. Riksbyggen följer myndigheternas rekommendationer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19 och våra medarbetare är helt symptomfria när de träffar kunder exempelvis vid visningar och i andra kundmöten. Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för både dig som kund och våra medarbetare.

Riksbyggen har de nöjdaste kunderna
Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI. Dessutom har fyra av Riksbyggens projekt placerat sig på 10-i-topplistan bland Sveriges bästa bostadsprojekt.

NKI är bostadsutvecklarnas gemensamma mätinstrument för att ta reda på och följa kunders inställning till företaget, dess produkter och tjänster. NKI-mätningen genomförs av Prognoscentret och sker genom enkätundersökning till samtliga nyinflyttade bostadsrättsinnehavare i nyproducerade bostäder.

– Det är framför allt tre faktorer som driver kundnöjdheten; pålitlighet, bostadens kvalitet och personalens service. Det här är områden som vi arbetar hårt med på Riksbyggen och som hela projektteamet är fokuserade på i varje projekt, säger Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad.

Riksbyggen bygger bostäder med stort fokus på hållbarhet över hela landet, med planerade eller pågående bostadsprojekt från Ystad till Kiruna. Vid årsskiftet hade Riksbyggen drygt 4 000 bostäder i pågående produktion.

Vill du veta mer om Riksbyggens försäljning av bostadsrätter? Kontakta:
Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad, 070-551 06 61
tobias.dysenius@riksbyggen.se
Håkan Andersson, presschef Riksbyggen, 072-239 00 66
Hakan.andersson@riksbyggen.se

Bilder