Välkommen på Stora visningsdagen

Den 13 september mellan kl 11-14 är det dags att upptäcka fördelarna med nyproduktion. Då är det Stora Visningsdagen hos Riksbyggen där vi bjuder in till öppen visning för de flesta av våra befintliga och kommande projekt i hela landet. Givetvis följer vi myndigheternas rekommendationer gällande covid-19. Därför kommer vi bland annat tillämpa ett system med kölappar för att säkerställa att avstånd hålls vid visningen, och vi bjuder in ett sällskap i taget i våra visningslägenheter. Det kommer även finnas handsprit och munskydd på plats. Tillhör du en riskgrupp eller vill ha en privat visning ordnar vi självklart det. Allt för att du ska känna dig trygg och avslappnad när du utforskar ditt nya hem och din nya verklighet. Välkommen!

Vi bjuder nya kunder på första årsavgiften!

Som medlem i Riksbyggen Förtur kan du se och välja nyproducerade bostäder i bostads- och äganderätt samt hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten. Anmäl dig senast 15 september.

Skaffa Förtur
   
   
   
   
   

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi