Pressinbjudan: Säljstart för 37 nya bostäder i Brf Ekhagen i Västervik 2019-10-28, kl 07:15

Pressinbjudan: Säljstart för 37 nya bostäder i Brf Ekhagen i Västervik

Riksbyggen startar nu försäljningen i Brf Ekhagen i Västervik som kommer att bestå av 17 radhus och 20 lägenheter på Ekhagen. Inflyttning är preliminärt planerad att ske i oktober 2022. Den 29 oktober bjuder Riksbyggen in till en informationskväll på Gränsö Slott där Brf Ekhagen presenteras i sin helhet.

– Brf Ekhagen får ett fantastiskt fint läge och möjligheten att bo granne med både skärgården, Gränsö naturreservat och golfbanan. Brf Ekhagen är den första av två etapper med sammanlagt cirka 60 bostäder som Riksbyggen planerar i området, säger Magnus Laneborg, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad Sydost.

Lägenheterna kommer att få mellan två till fyra rum och kök och radhusen fyra till fem rum och kök. Radhusen är i två plan, yteffektiva och med god förvaring.

– Samtliga radhus har väldigt bra planlösningar och dessutom två uteplatser för att ta vara på dagens alla soltimmar. Radhusen kommer även upplåtas med en gräsyta i söderläge som knyter an mot den intilliggande naturmarken, säger Karin Hoberg, sälj-och marknadsansvarig på Riksbyggen.

I all Riksbyggens nyproduktion är hållbarhetsfrågorna centrala vid genomförandet av projektet. Brf Ekhagen kommer att värmas upp av bergvärme och solceller planeras på taken för att producera förnybar elektricitet.

– Den sociala hållbarheten är också en viktig del av varje projekt, det ska vara lätt att umgås med sina grannar och vänner. I Brf Ekhagen kommer det att finnas en gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet samt förvaring för föreningen, berättar Karin Hoberg.

Media är välkomna att delta under den säljstarten!

Dag och tid: Tisdag 29 oktober klockan 18.00.
Plats: Gränsö Slott.

På plats under säljstarten är representanter från Riksbyggen, Svensk Fastighetsförmedling och Tjustbygdens Sparbank.

För mer information:
Karin Hoberg, sälj-och marknadsansvarig MO SydOst, Riksbyggen, 0480-578 43.
karin.hoberg@riksbyggen.se

Hela Riksbyggens verksamhet ska genomsyras av hållbarhet!
Riksbyggen arbetar med Agenda 2030 och ska bidra till att uppnå FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Exempel:

Under 2018 utsågs Riksbyggen till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen enligt Sustainable Brand Index B2B.

Bilder