Brf Ekhagen

I idylliska omgivningar med närhet till grönska, sjö och naturreservat har vi snart säljstart för nyproducerade tvåplansradhus och lägenheter i Västervik. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ekhagen
 • 37 lägenheter

Brf Ekhagen

I idylliska omgivningar med närhet till grönska, sjö och naturreservat har vi snart säljstart för nyproducerade tvåplansradhus och lägenheter i Västervik. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ekhagen
 • 37 lägenheter
Planerat

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (16 st)

Kontakt

Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anders Gustafsson
Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ellen Wikström

 • Planerad

  2018
 • Säljstart

  November
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter på Ekhagen i Västervik

Välkommen till Brf Ekhagen i Västervik! Bo granne med Gränsö och golfbanan. Här har vi snart säljstart för 37 bostäder fördelade på 17 radhus och 20 lägenheter på Ekhagen. Lägenheterna är mellan två till fyra rum och kök och radhusen fyra till fem rum och kök.

Radhus och lägenheter med närhet till skärgården

I idylliska omgivningar med närhet till skärgården, Västerviks golfklubb och Gränsö naturreservat planerar vi för bostadsrättsföreningen Ekhagen. Tvåplans radhus och lägenheter om två till fyra rum och kök på cirka 66 - 116 kvadrat. Är du en aktiv själ som vill ha naturlivet precis utanför dörren kommer du att stormtrivas här. Här bor du med cykelavstånd in till centrum på cirka tre kilometer och golfbanor runt varje hörn. Det finns förskola i området och kommunikationer i form av bussar. 

Drömmer du om att köpa lägenhet vid havet i Västervik, anmäl ditt intresse längst ner på sidan redan nu och få mer information! 

Prisexempel:

 • 2 rok pris från ca 1 800 000 kr
 • 3 rok pris från ca 2 250 000 kr
 • 4 rok pris från ca 2 550 000 kr
 • Radhus med 4-5 rok pris från ca 2 900 000 kr

Välkommen att titta in!

Planlösning 2 rum och kök

Planlösning 3 rum och kök

Planlösning 4 rum och kök

Planlösning radhus 4 rum och kök

 

Riksbyggens inredningsportal

Här kan du göra tillval och sätta en personlig prägel på bostaden så den passar just dig. Klicka in i vår 3D-väljare och prova vad som passar i ditt nya hem. Välj bland färg på köksluckor och andra tillval.

Besök inredningsportalen

Gå på rundvandring i en tvåa

 • Om filmen ser konstig ut byt till en annan webbläsare.
 • I mobilen visas filmen genom att du klickar på länken till YouTube (du måste ha YouTube-appen installerad).

Filmen visar en lägenhet på två rum och kök. Filmen är en inspiration för hur lägenheterna kan komma att se ut. Avvikelser kan dock ske.

Läs mer

Hållbara bostäder för en hållbar verklighet

Vi arbetar för att du som köper lägenhet i bostadsrättsföreningen Ekhagen ska få ett så tryggt och hållbart boende som möjligt. Husen kommer drivas av bergvärme och på taken installeras solceller. Vi har stort fokus på naturlivet och det gröna och har redan satt upp tre stycken fågelholkar i området. När bygget är klart kommer vi att plantera en ek. Cykelparkering, miljöhus och gemensamhetslokal har alla gröna tak för att öka växtligheten. Allt detta för att din verklighet ska bli så hållbar som möjligt!

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Ekhagen

Här kan du bo och leva hållbart. Vi har arbetat för att huset ska ha höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Solceller
Laddstolpar
Sedumtak
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Mer fakta

Gråmålad slät lucka, grå stomme, gråa täcksidor och takanslutning. Infällda spotlights i skiva under skåp. Bänkskiva i laminat med rak kant. Grå sockel i samma färg som skåpsinredning. Handtag i krom cc 12,8 cm, monteras horisontellt på alla lådor och vertikalt på skåp. Underlimmad dubbelvask. Vitvaror: Spishäll med induktion, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikrovågsugn, rostfri kyl och frys, helintegrerad diskmaskin.

Kommod med handfat och utdragsbara lådor, vit stomme och vita luckor. Spegelskåp med belysning. Raka duschväggar i klarglas. WC i vitt porslin, golvmonterad. Krokar och toalettpappershållare i borstat rostfritt stål. Golvstående tvättmaskin och torktumlare. Ovan tvättutrustning finns väggskåp, vit skåpstomme och vita luckor. Infällda spotlights i skiva under skåp. Bänkskiva i laminat. Handdukstork.

Radhusen har två stycken uteplatser. I anknytning till vardagsrummet, mot baksidan, finns en uteplats med trätrall och på framsidan en stenlagd uteplats. Lägenheterna har antingen uteplats eller balkong.

Radhusen har carport. På området kommer det även finnas platser för besökande. Tillval för el-bilsladdning i carport kommer finnas som tillval under tillvalsperioden. Alla lägenheter har en tillhörande parkeringsplats.

Anmäl intresse till Brf Ekhagen

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp