Brf Ekhagen

Med väldigt genomtänkta planlösningar, modern och stilren interiör och bra förvaringsmöjligheter planerar vi nu för både lägenheter och radhus i nya bostadsområdet Ekhagen i Västervik. Säljstarten är planerad till februari 2020. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ekhagen
 • 37 lägenheter

Brf Ekhagen

Med väldigt genomtänkta planlösningar, modern och stilren interiör och bra förvaringsmöjligheter planerar vi nu för både lägenheter och radhus i nya bostadsområdet Ekhagen i Västervik. Säljstarten är planerad till februari 2020. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ekhagen
 • 37 lägenheter
Stora visnings-dagen 2/2

Visningar

Sön 2 feb kl 11:00 - 14:00

Välkommen på stora visningsdagen! Svensk Fastighetsförmedlings kontor på Kvarngatan 15 i Västervik.

+ Visa fler bilder (17 st)

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Kontakt

Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anders Gustafsson
Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ellen Wikström

 • Planerad

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter på Ekhagen i Västervik

Brf Ekhagen i Västervik – 20 välplanerade lägenheter och 17 välplanerade radhus. Här kommer du bo nära natur, Tjust skärgård och vara granne med Gränsö samtidigt som du har lagom avstånd till centrum. Beräknad inflyttning oktober 2022.

Vill du vara med och vara bland de första att bo i en helt ny stadsdel i Västervik? Då har du kommit helt rätt!

Alla lägenheter kommer att ha rymliga balkonger eller uteplatser, två tillhörande förråd ute och skjutdörrsgarderober inne i lägenheten. Vedum kök och badrum. Helkaklade badrum såklart med tvättmaskin och torktumlare. En tillhörande parkering till varje lägenhet. Ett bekvämt boende helt enkelt!

Alla radhus har två uteplatser så man verkligen kan få sol eller skugga när man vill under dagen. Bo i hus men slipp alla måsten såsom målning, byte av tak och allt annat man måste göra som husägare. Här ingår även värme i avgiften, allt för ett så bekymmersfritt boende som möjligt. Vill du ha ett extra sovrum, inga problem, då väljer man bara till en vägg på övervåningen så är det löst. Egen carport och plats för en bil till på uppfarten. Varmförråd på hela 8 kvadrat med tillhörande garderober. Vacker och stilren interiör från Vedum i både kök och badrum och mycket mer. Ett bekymmersfritt boende helt enkelt!

Vill man ha stort kalas och inte vara hemma, då kan man hyra gemensamhetslokalen som finns på området. Här kan även era långväga gäster sova över.

I avgiften ingår bland annat: ekonomisk och teknisk förvaltning, underhåll och skötsel av gemensamma utrymmen (inne och ute), sophämtning, värme, fasta avgifter för vatten och avlopp samt bostadsrättstillägget på din hemförsäkring. Som bostadsrättshavare för både lägenhet och radhus tecknar man eget abonnemang för hushållsel, hemförsäkring samt TV/bredband/telefoni direkt med operatör.

Brf Ekhagen erbjuder inte bara genomtänkta och hållbara projekt utan också trygghet, när projektet är inflyttat så finns Riksbyggen kvar som förvaltare, på så vis så lämnar vi inte utan Riksbyggen finns med även efter inflyttningen.

Riksbyggens inredningsportal

Här kan du göra tillval och sätta en personlig prägel på bostaden så den passar just dig. Klicka in i vår 3D-väljare och prova vad som passar i ditt nya hem. Välj bland färg på köksluckor och andra tillval.

Besök inredningsportalen

Gå på rundvandring i en tvåa

 • Om filmen ser konstig ut byt till en annan webbläsare.
 • I mobilen visas filmen genom att du klickar på länken till YouTube (du måste ha YouTube-appen installerad).

Filmen visar en lägenhet på två rum och kök. Filmen är en inspiration för hur lägenheterna kan komma att se ut. Avvikelser kan dock ske.

Exempelplanlösningar

Priser: 1 800 000 kr – 3 350 000 kr
Avgifter: 4 082 kr – 6 495 kr
Storlek: 66 kvm – 116 kvm

Läs mer

Hållbara bostäder för en hållbar verklighet

Vi arbetar för att du som köper lägenhet i bostadsrättsföreningen Ekhagen ska få ett så tryggt och hållbart boende som möjligt. Husen kommer drivas av bergvärme och på taken installeras solceller. Vi har stort fokus på naturlivet och det gröna och har redan satt upp tre stycken fågelholkar i området. När bygget är klart kommer vi att plantera en ek. Cykelparkering, miljöhus och gemensamhetslokal har alla gröna tak för att öka växtligheten. Allt detta för att din verklighet ska bli så hållbar som möjligt!

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Ekhagen

Här kan du bo och leva hållbart. Vi har arbetat för att huset ska ha höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Solceller
Laddstolpar
Sedumtak
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Området

Med havet runt hörnet

I idylliska omgivningar med närhet till skärgården, Västerviks golfklubb och Gränsö naturreservat planerar vi att bygga bostadsrättsföreningen Ekhagen. Är du en person som vill ha naturlivet precis utanför dörren men ändå lagom långt till centrum då kommer du att stormtrivas här. Det finns förskola i området och kommunikationer i form av bussar. 

Mer fakta

Gråmålad slät lucka med grå stomme och gråa täcksidor med takanslutning. Infällda spotlights i skiva under skåp. Bänkskiva i laminat med rak kant. Grå sockel i samma färg som skåpinredning. Handtag i krom monteras horisontellt på alla lådor och vertikalt på skåp. Underlimmad dubbelvask. Vitvaror: Rostfria vitvaror, kyl och frys i fullhöjd. Spishäll med induktion, rostfri look på spisfläkt, inbyggnadsugn i arbetshöjd och ovan en inbyggnadsmikrovågsugn samt helintegrerad diskmaskin. Luckor och bänkskivor från Vedum och vitvaror från Siemens/Bosch.

Vit kommod med handfat och utdragbara lådor. Spegelskåp med belysning. Raka duschväggar i klarglas. WC i vitt porslin, golvmonterad. Krokar och toalettpappershållare i rostfritt. Golvstående tvättmaskin och torktumlare. Ovan tvättmaskin och torktumlare finns en bänkskiva i laminat, väggskåp med vit skåpstomme och vita luckor. Infällda spotlights i skiva under skåp. Elektrisk handdukstork. Vissa lägenheter har fönster i badrum (se planlösningar ovan).

Radhusen har två stycken uteplatser. En med trätrall med utgång från vardagsrum och en stenlagd på framsidan. Lägenheterna har antingen en uteplats eller en balkong.

Radhusen har carport. Finns plats för en bil i carport men även en bil till framför carport. El-bilsladdning i carport kommer finnas som tillval under tillvalsperioden. På området kommer det även finnas platser för besökande. Alla lägenheter har en tillhörande parkeringsplats.

Anmäl intresse till Brf Ekhagen

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp