Mikael Lindgren ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Skellefteå 2019-09-11, kl 07:45

Mikael Lindgren ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Skellefteå

Den 1 november tillträder Mikael Lindgren som ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Skellefteå. Mikael Lindgren är sedan tidigare anställd på Riksbyggen i Skellefteå och kommer närmast från rollen som leveranschef för fastighetsservice, bygg och bovärdar inom marknadsområdet.

– Just nu händer det väldigt mycket både i Skellefteå som stad samt hos oss på Riksbyggen. Jag ser verkligen fram emot att få vara med på den resan i min nya roll, säger Mikael Lindgren.

I marknadsområde Skellefteå består kunderna av Riksbyggens bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar, allmännyttan Skebo, privata fastighetsägare, SBF, kommersiella kunder samt förvaltning av Riksbyggens eget hyresbestånd. Sammanlagt förvaltar marknadsområdet cirka 50 bostadsrättsföreningar och 544 hyresrättslägenheter. Det arbetar idag cirka 28 personer inom marknadsområdet plus ett antal säsongsanställda varje sommar, men den siffran kommer att öka inom kort.

– Riksbyggen bygger som aldrig förr i Skellefteå och är en av de aktörer som står bakom den kommande satsningen på 1 000 nya bostäder i samband med den nya batterifabriken (Northvolt). När ett nybyggnadsprojekt är klart stannar Riksbyggen kvar och tar hand om husen över tid, vilket betyder nya och roliga uppdrag för vår förvaltningsverksamhet, säger Mikael.

Tidigare har Mikael bland annat arbetat på HSB i olika roller samt som förvaltare på Skellefteå kommun. Mikael efterträder Kenneth Lindberg som övergår till att bli marknadsområdeschef för Riksbyggens ombyggnadsverksamhet.

För mer information:
Mikael Lindgren, marknadsområdeschef, 0910-77 47 09
mikael.lindgren@riksbyggen.se

Hela Riksbyggens verksamhet ska genomsyras av hållbarhet!
Riksbyggen arbetar med Agenda 2030 och ska bidra till att uppnå FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Exempel:

Under 2018 utsågs Riksbyggen till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen enligt Sustainable Brand Index B2B.

Bilder