Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Brandstationen

Inflyttningsklara kvadratsmarta lägenheter nära Jakobsbergs Centrum. Välkommen till din nya verklighet!

 • Nibblevägen
 • 111 lägenheter

Brf Brandstationen

Inflyttningsklara kvadratsmarta lägenheter nära Jakobsbergs Centrum. Välkommen till din nya verklighet!

 • Nibblevägen
 • 111 lägenheter
Inflyttnings-klart

Fakta

 • Rum 1-4 rum och kök
 • Pris 1 545 000-3 200 000 kr
 • Avgift 2 217-4 080 kr/mån

Visningar

Tis 26 mar kl 19:00 - 19:30

Välkommen till Nibblevägen 8C och vår visningslgh 2204, öppen visning.

+ Visa fler bilder (37 st)

Kontakt

Försäljningen är igång!

Det finns fortfarande lägenheter kvar. Längre ner på sidan kan du se vilka lägenheter som är lediga. Kontakta vår säljare så får du veta mer.

 • Planerad

  April 2015
 • Säljstart Förtur

  December 2015
 • Säljstart

  Januari 2016
 • Byggstart

   
 • Visningslägenhet

   
 • Inredningsval

  Vår 2017
 • Inflyttning

  Augusti 2018

Om projektet

Bostadsrätter intill Jakobsbergs centrum

Drömmer du om en kvadratsmart etta, en tvåa med spännande vinklar eller kanske en trea med köksö̈ alternativt en fyra med terrass runt hela lägenheten – eller kanske något helt annat? Spana in vårt nya inflyttningsklara kvarter i Brf Brandstationen, ett stenkast från Jakobsbergs centrum!

Inflyttningsklara lägenheter

Söker du en nyproducerad och inflyttningsklar bostadsrätt? Då kanske vi har ett boende för dig! Ta kontakt med vår säljare Maria Hägglund för att få mer information om vilka lediga lägenheter som finns och boka tid för enskild visning.

Endast ett fåtal bostäder kvar

Brf Brandstationen består av 111 unika bostadsrätter och husen stod klara i augusti 2018 och kvarteret består av tre huskroppar kring en stor, trivsam innergård i en arkitektur som överraskar med nivåskillnader, djärva vinklar och varierande materialval. Här finns även ett underliggande garage och tillgång till övernattningsrum och på våningen 11 på Hästskovägen 86 ligger föreningens gemensamma takterrass med oslagbar vy.

Alla lägenheter är ljusa och moderna och har egen balkong eller uteplats. Brf Brandstationen har adress Nibblevägen 6A-C, 8A-C, Hästskovägen 84 och 86 i Jakobsberg.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband 100/100 Mbit/s, telefoni Bas och digitalt startutbud med digitalbox via Com Hem. Föreningen har individuell mätning med enskild debitering för varmvatten och hushållsel (IMD). Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg, vilket innebär att enskilda medlemmar inte behöver ha bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. 

Välkommen till en ny verklighet!

Läs mer

 

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

All tänkbar service i närområdet

De nybyggda lägenheterna ligger strax intill Jakobsberg Centrum ett köpcentrum med över 100 butiker, restauranger och annan service. Här finns bland annat mataffärer, restauranger, systembolag, biograf, caféer, frisörer, optiker, banker, bibliotek, apotek, sjukhus och folktandvård. För ännu mer shopping finns Stockholm quality outlet en kort biltur bort.

Bra kommunikationer till Jakobsberg

Med pendeln når du Stockholms central på cirka 20 minuter. Stationen ligger bara några minuters promenad från Jakobsbergs Centrum. I närområdet finns även flera bussar med direkttrafik till Kista och Sollentuna. Med bil tar du dig snabbt ut på E18. Järfälla kommun erbjuder många möjligheter till ett aktivt idrotts- och friluftsliv. Jakobsbergs simhall har flera bassänger, gym, bubbelpool, kallbassäng, bastu, SPA och en solterrass.  Strax väster om Görvälns Slott finns Brukets skidbacke. I närområdet finns Viksjö Golfklubb, som består av en 18-hålsbana och en 9-hålsbana. 

Vatten och natur nära din nya bostad

Utmärkande för Järfälla är närheten till Mälaren och dess vackra insjömiljöer. Här finns flera badplatser och båtklubbar för den båtintresserade. I de närliggande naturområdena Görväln och Hummelmora ges möjlighet till natursköna promenader i det gröna. Här finns en lång strandlinje med flera utsiktsplatser där du kan njuta av de vackra och skiftande miljöerna. Längst upp i norra Järfälla finns ytterligare ett omtyckt friluftsområde - Ängsjö. Här finns möjlighet att aktivera sig året runt med motionsspår, naturspår, badplatser, grillplatser samt en äventyrsstig för barn. Under sommaren kan man bada och paddla kanot. 

Mer fakta

Smakfulla kök med varmgrå köksstomme och lucka/lådfront från Vedum och vitt blankt kakel som stänkskydd. Diskbänkskåp med kärl för källsortering med 3 fraktioner. Bänkskiva i laminat och diskbänk med underlimmad ho och LED-spotlights under väggskåp.

Vitvaror från Siemens. Rostfri kyl och frys i fullhöjd alt. kyl/frys, induktionshäll, utdragbar köksfläkt, rostfri inbyggnadsugn i bänkskåp under häll, mikrovågsugn i väggskåp och helintegrerad diskmaskin. 

Stilfulla badrum med golvstående WC, vit kommod med porslintvättställ från Vedum med spegel i aluminiumram ovan och ledbelysning.
Golv: svart klinker
Väggar: vitt blankt kakel
Dusch: vikbar duschvägg Josephine.
Inredning: vitt väggskåp, bänkskiva i laminat
Utrustning: Vit tvättmaskin och torktumlare alternativ kombimaskin från Siemens.
Ovan maskinerna finns praktisk bänkskiva i laminat med rak kant och vita väggskåp för bra förvaringsmöjlighet.

Rum med vitmålade väggar, NCS S 0500-N och på golvet ligger trestavsparkett i ek. Fönsterbänkar i natursten och standard är släta vitmålade innerdörrar.
Vita garderober alternativt skjutdörrsgarderob med takanslutning och inredning med klädskåp och hylla. Omfattning enligt Bofakta.

Välkomnade hall med kapphylla. Vitmålade väggar, NCS S 0500-Nn och på golvet ligger trestavsparkett i ek.

Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Data uttag för telefon, data och TV finns i samtliga rum och kök. Bredband 100/100 Mbit/s, telefoni Bas och digitalt startutbud med digitalbox via Com Hem ingår i månadsavgiften.

Bra utformade balkonger med balkongräcke i aluminium. Här finns elarmatur och eluttag. Uteplatserna är belagda med betongplattor alternativt trall. Målad balkongundersida som tak. 

I föreningen finns underliggande garage med 60 platser varav fem är elplatser med laddare, fyra är handikapparkering för rörelsehindrade och en MC-plats.

Anmäl intresse till projektet Brf Brandstationen

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer

Att bo i bostadsrätt

Vad har du för rättigheter och skyldigheter som medlem i en bostadsrättsförening?

Se filmen

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret ovan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp