Planerat
Marconi Allé
Antal bostäder: 160
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Marconi Allé

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Om projektet

Bostadsrätter vid Marconigatan, Göteborg

Riksbyggen har stora planer för framtiden i Flatås och Marconigatan. Här skapas en stadsgata med ett välkomnande gatuliv och lokaler i markplan som ger naturliga mötesplatser. Här bygger vi till två nya kvarter med ca 250 hyres- och bostadsrätter i olika storlekar. Mellan husen ryms genomtänka, grönskande gårdar med plats för trivsel. Redan idag kan du anmäla ditt intresse.

En del av en bättre stad

Göteborg står inför stora utmaningar med en växande bostadsbrist i horisonten. I samband med Göteborgs 400-årsjubileum deltar Riksbyggen i ett projekt som innebär en bostadssatsning utöver den vanliga produktionen. Vi är glada och stolta över att vara en del i projektet som heter BoStad2021 med målet att göra Göteborg till en ännu bättre stad. Som ett led i BoStad2021 planerar Riksbyggen två nya, gröna kvarter i anslutning till Marconigatan i Flatås. De nya kvarteren rymmer välplanerade och prisvärda hyres- och bostadsrätter i storlekar från 1-4 rum och kök. 

Ett område att räkna med

Flatås går en spännande framtid till mötes. Här finns stora planer att utveckla och förnya området för att få det att kännas ännu mer trivsamt, tryggt och modernt. Flatås har ett härligt läge med närhet till Göteborgs centrum, salta havsbad och Frölunda Torgs rika utbud av butiker, matställen och kultur. Grönskan finns också nära inpå. Från Flatås tar du dig även lätt till Ruddalens fritidsområde eller Änggårdsbergens kulliga naturområden.

Enklare vardag ger mer tid att trivas 

Närheten och enkelheten i Flatås gör det lätt att trivas oavsett om du är student, senior eller småbarnsförälder. I Flatås bor du bekvämt med generös och lättillgänglig kollektivtrafik som tar dig dit du vill, när du vill. Redan runt knuten hittar du matbutik, pizzeria och Flatåsskolan med barn från förskoleklass och upp till årskurs 6. För den aktive finns bland annat Marconihallen där hockeylag, konståkare och åksugna amatörer delar på isen.

Läs mer

Förtur till Riksbyggens bostäder

Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur välja lägenheter först. Valen hanteras sedan utefter antal förturspoäng. Ju tidigare du registrerar dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du samla inför säljstarten. Läs mer om Riksbyggen Förtur här. 

Bonum Marconi Allé - bostäder för dig som fyllt 55

I Riksbyggens satsning i Flatås bygger vi även seniorbostäder som är särskilt anpassade för ett aktivt liv långt upp i åldrarna. I Vårt projekt Bonum Marconi Allé  är bostäderna välplanerade, ljusa och med genomtänkta praktiska detaljer. Som medlem i föreningen erbjuds du också en egen Bonumvärd som inte bara sköter fastigheten utan också kan hjälpa till med vardagsbestyr. Läs mer om Bonum här!

Vill du veta mer?

Anmäl intresse idag så håller vi dig uppdaterad med de senaste nyheterna om Riksbyggens projekt i Flatås.

Här kan du läsa mer om Bostad 2021

Antal bostäder: 160
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Marconi Allé

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

Antal bostäder: 160
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Marconi Allé

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält
Martin Lundblad Säljare