Anpassade rutiner vid visningar och kundmöten

På Riksbyggen fortsätter vi att aktivt arbeta för att förhindra vidare smittspridning covid-19. Vi följer utvecklingen och de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ställer ut. Samtidigt arbetar vi med att bygga vidare på våra projekt och att leverera i enlighet med de avtal vi tecknat.

För att minska risken för smittspridningen och skapa trygghet för både dig som kund och våra medarbetare har vi ett antal försiktighetsåtgärder:

  • Våra medarbetare är helt symtomfria när de träffar kunder exempelvis vid visningar och i andra kundmöten.
  • För att på ett säkert sätt kunna utföra arbeten i din bostad vill vi att alla i hushållet är friska och att du och din familj lämnar bostaden under besöket. Vi kontaktar dig innan besöket så att du vår veta när vi kommer.
  • Övriga tjänster som vi utför i fastigheten t ex lokalvård och ronderingar genomförs som vanligt.
  • Vi genomför privata kundmöten enskilt eller i mindre grupper, istället för möten med större grupper.
  • Vi erbjuder privata visningar i våra lägenheter för dig och ditt sällskap.
  • Våra medarbetare håller avstånd till andra människor och undviker handskakningar när de är ute hos kund eller har lägenhetsvisningar. För närvarande har vi inga öppna lägenhetsvisningar.
  • Vi är noggranna med handhygienen och renhållning av ytor.
  • Om du är kund och har Coronaliknande symtom, även lindriga, ber vi dig berätta det när du gör en felanmälan eller bokar ett möte med oss. Om ärendet inte är akut kommer vi då att planera in åtgärden längre fram. Akuta fel hanteras omgående enligt samma rutin som tidigare.
  • Om du som kund är sjuk och har ett inplanerat besök med någon av våra medarbetare, hör av dig till oss så bokar vi in ett nytt datum.

Vi erbjuder även möjlighet till digitala möten genom till exempel Skype eller Facetime. Det är viktigt för oss att hitta lösningar som gör att du känner dig trygg i din kontakt med oss och samtidigt fungerar bra för dig som kund.

Som vanligt kan du göra en intresseanmälan här på vår webbplats eller genom att kontakta oss direkt. Kontaktuppgifter till våra säljare och mäklare finner du på respektive projektsida. Se Köpa Bostad

Om du köper förvaltningstjänster av oss och har funderingar så kontakta i första hand din kundansvarig.

Mer information om covid-19 - coronavirus

På 1177 Vårdguiden hittar du fördjupad information om covid-19 och coronaviruset.

Covid-19 and the coronavirus – other languages

At 1177 Vårdguiden, you can find links to information in multiple languages about covid-19 and the coronavirus.

Sidan uppdaterad 2020-11-20