Hyreslägenheter i Västerås

Lägenhetsstorlekarna fördelar sig mellan ett till fyra rum och kök från 35 kvadratmeter till 86 kvadratmeter. Husen kommer att byggas för att certifieras enligt Miljöbyggnad silver med solpaneler på taken för produktion av egen el. I planerna finns även införande av bilpool för att underlätta en vardag utan egenägd bil samt förberedelse för laddplatser av elbilar.

Kvarteret Kornknarren i Västerås

De ny bostäderna byggs i kvarteret Kornknarren, ett område som utvecklas av Riksbyggen i samarbete med Hemsö. Inom ramarna för projektet kommer även ombyggnad/förlängning av befintlig lokalgata och gång- och cykelbanor att göras. Inflyttningen i de 120 hyreslägenheterna kommer att ske i tre etapper med en planerad start i juni 2022 och beräknas avslutas i november samma år.

  • Mer information om hur du gör en intresseanmälan kommer.

Bostadsfakta

Rum 1—4 rum och kök
Area 35—86 kvm
Antal 120

Om området

Mycket händer i området. I kvarteret Kornknarren i Råby blir det en ny förskola och 250 lägenheter drygt 80 av dem i äldreboende. Följ vad som händer i området.

Riksbyggens bostadsrätter i Västerås

I Västerås finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.