Hyresrätter i Uppsala, Bifodret

Anmäl intresse

Nyproducerade hyresrätter i storlekarna 1-4 rum och kök vid Torgny Segerstedts allé i Uppsala.

Fakta

Rum 1-4 rum och kök
Boarea 28-80 kvm
Antal 211
Inflyttning Kvartal 4 2025
Riksbyggen Hyresförmedling AB ansvarar för uthyrningen av våra lägenheter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Hyreslägenheterna i Uppsala

De höga byggnadernas sammanlänkade bottenvåningar öppnar sig mot Torgny Segerstedts allé där det finns kommersiella lokaler. Det skapar en varierad och öppen fasad mot torget. Ingångarna till bostäderna vetter mot lokalgatorna i norr och söder och sträcker sig mot den grönskande gården.

Mot Brandmästargatan erbjuder bottenvåningen boenden med egna uteplatser som vetter mot både gata och gård. Här finns även utrymmen för cykelparkering, teknikrum, tvättstuga och miljörum.

Mitt på gården står ett inbjudande gårdshus där en del är växthus och öppnar upp mot gården, samt en öppen del mot gatan för cykelförvaring.

Gården och takterrassen erbjuder platser för både avkoppling och lek. Fasaden är smyckad med sinuskorrugerade fasadskivor och puts, kompletterad med en framträdande sockelvåning i trä samt en stadig sockel i granit och betong.

Lägenhetsinformation

Entré/Hall
Målade väggar i vitt.
Golv ek 3-stavsparkett.
Klinker innanför tamburdörr.
Hatthylla i ek/aluminium.
Vardagsrum/Sovrum
Målade väggar i vitt.
Golv ek 3-stavsparkett.
Kök
Målade väggar i vitt
Golv ek 3-stavsparkett.
Köksinredning från Marbodal med vita släta luckor och bänkskiva i laminat.
Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, spisfläkt samt diskmaskin och kyl/frys, det är förberett för mikrovågsugn med ett eluttag i överskåpet.
Stänkskyddet består av stående klinkerplattor.
Badrum
Vitt kakel 20x40 cm på vägg och ljusgrå klinker 15x15 cm på golv. Badrummet är inrett med kommod, tvättställ, spegel, duschvägg i glas och handdukstork.
4-rum och kök är även utrustade med tvättmaskin och torktumlare.
Allmänt
Samtliga fönster förses med en fönsterbänk i natursten. Gardinbeslag återfinns vid fönster.

Balkong och uteplats
De flesta lägenheterna har egen balkong eller uteplats.

Om Rosendal

I närområdet finns möjligheter för motion och rekreation för alla åldrar. Här finns flera idrottsanläggningar, motionsspår, skidspår, bouleplaner och mycket mer. I takt med utvecklingen av Rosendal ökar även tillgängligheten till olika tjänster. Redan nu finns ett brett utbud av livsmedelsbutiker, restauranger, caféer, frisörer, blomsterbutiker och banker.

Från Rosendal är det gång- och cykelavstånd till universitet, skolor och centrum. Med cykel tar du dig enkelt från Rosendal till centrum på nio minuter, och lika smidigt är det att cykla till centralstationen för att ta tåget. Till Stockholm city tar det 34 minuter och till Arlanda 17 minuter. Med bil når du E4:an snabbt, och på 45 minuter är du dig i Stockholm.

Riksbyggens bostäder i Uppsala

I Uppsala finns både hyreslägenheter, radhus med äganderätt och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostäder i Uppsala

Bra att veta om hyresrätt från A till Ö

Allt du behöver veta när du bor i en hyreslägenhet.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta om hyresrätt

Uthyrningsregler

Det här gäller när du hyr en lägenhet av oss.

Nycklar.jpg

Vår uthyrningsregler

Frågor och svar

Vad är en hyresrätt, får en hyresrätt renoveras och vad gäller om du är sambo?

Fragetecken.jpg

Hitta svar på dina frågor