Hyresrätter i Kungsängen, Tibbleängen

I Tibble i Kungsängen utanför Stockholm har Riksbyggen 133 hyresrätter med närhet till natur, skolor och kollektivtrafik. Här kan du njuta av trevliga omgivningar med boulebana och lekplats och lägenheter med öppna planlösningar och balkonger. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Kungsängen.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Fakta

Avgift 8 000-10 500 kr/mån
Rum 2-3 rum och kök
Boarea 51-70 kvm
Antal 133

Hyreslägenheterna i Kungsängen

De yteffektiva lägenheterna karaktäriseras av noggrann planering, genuina material, ett stort ljusflöde från välplacerade fönster samt en öppen planlösning som ger rymd. Takhöjden är generellt 2,4 meter.

Två av husen är placerade tillsammans. Rummet mellan dem skapar ett entrétorg där det finns en boulebana och en lekplats med mjukt underlag. Utanför hus tre, beläget inte långt därifrån, finns det också en lekplats och planteringar i form av buskar och träd. Husen byggs med fokus på energieffektivitet vilket ger en förbrukning under normen. Husen utrustas dessutom med tidtabeller som visar den närliggande kollektivtrafikens avgångar i realtid.

  • Tvättstuga finns i entréplanet i varje hus.
  • Soprum finns på gården med möjlighet till källsortering.

Lägenhetsinformation

Hallen har grått klinkergolv vid dörr, ekparkett och målade väggar. Rummen har ekparkett och målade väggar.
Köket har ekparkett och målade väggar. Stänkskydd av kakel samt utrustat med kyl och frys, köksfläkt, spis med ugn samt diskmaskin. Badrum/WC har grått klinkergolv och kaklade samt målade väggar. Det är vattenavvisande takfärg och det finns badrumsskåp och duschdraperiskena.

Parkering

I anslutning till husen finns utomhusparkering.

Balkong

Samtliga lägenheter har balkong.

Balkong

Samtliga lägenheter har balkong.

Riksbyggens bostadsrätter i Stockholmsområdet

Vi har även bostadsrätter i Stockholmsområdet. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan för att få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Stockholmsområdet