Hyresrätter i Rissne

Anmäl intresse

I västra Rissne finns 169 nyproducerade hyresrätter i storlekarna 1 till 4,5 rum och kök. Förmedlingen av lägenheterna sköts av Bostadsförmedlingen. Kavallerivägen har stadsgator med nya gång- och cykelvägar och offentliga mötesplatser. Området kommer att trafikeras av tvärbanans Kistagren som kommer att gå på Kavallerivägen.

Fakta

Rum 1-4 rum och kök
Boarea 25-90 kvm
Antal 169
Inflyttning 2023

Om lägenheterna

  • Lägenheterna har genomgående ekparkett.
  • Köken har diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Kombinerad kyl/frys i 1-2 rum och kök. Separat kyl och frys i 3-4 rum och kök. Spishäll med inbyggnadsugn.
  • Badrummen är helkaklade med klinkersgolv, snålspolande WC och duschvägg i glas. Samtliga badrum har tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin.
  • Lägenhetsförråd finns inne i lägenheterna och på vinden. Förrådsstorlekarna varierar.

Parkering

Det finns 66 p-platser i varmgarage i fastigheten, 350 cykelplatser varav majoriteten inomhus i komplementbyggnad på gården och bilpool. Barnvagns- och rullstolsförråd på entrévåning. Uttag för laddning av rullstol.

Balkong eller uteplats

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Uteplatserna ramas in med växtlighet eller annat för att skapa avskildhet och insynsskydd.

Balkong eller uteplats

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Uteplatserna ramas in med växtlighet eller annat för att skapa avskildhet och insynsskydd.

Om området

Rissne har bra kommunikationer, skolor, simhall, bibliotek och butiker.

Busshållplats och tunnelbana ligger alldeles intill och pendeltåget finns inom promenadavstånd. Från Rissne tar tunnelbanan 15 min till T- Centralen.