Hyresrätter i Västerhaninge, Ribby Ängar 2

Inga lediga bostäder just nu

I Västerhaninge har vi 116 lägenheter på Ribby Allé. Det finns höga hus med ettor och tvåor och tvåplanshus med tvåor och treor. Lägenheterna har diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Fakta

Rum 1-3 rum och kök
Boarea 34-70 kvm
Antal 116
Byggår 2015 och 2019
Riksbyggen Hyresförmedling AB ansvarar för uthyrningen av våra lägenheter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Lediga bostäder

Vi har tyvärr inga lediga bostäder i denna fastighet just nu.
Skapa ett konto hos HomeQ för att börja samla köpoäng samt se bostäder i närheten.

Hyreslägenheter i Västerhaninge

Husen är byggda av trä och har ett modernt formspråk med en tidlös färgsättning i vitt, grått och falurött.
Tvåvåningshusen finns i tre typer. I hustyp 1A och 1B  finns lägenheter om två rum och kök. De är ljusa med fönster i tre väderstreck och alla vistelserum inklusive kök har fönster åt två håll. Utöver den egna entréplatsen har varje lägenhet en åtta kvm stor privat uteplats eller balkong.

Hustyp 1B har lägenheter om tre rum och kök och 74 kvm. Varje lägenhet har två privata uteplatser/balkonger, en på entrésidan som är nio kvm stor och en på baksidan som är åtta kvm. Vardagsrum är centralt placerat med utgång till båda uteplatserna.

Gavellägenheterna har gott om utblickar i tre väderstreck och även de fyra lägenheterna i husets mitt har fönster åt tre håll då köket har utblickar i två riktningar, dels mot den privata balkongen/uteplatsen, dels mot omgivningarna. 

Lägenhetsinformation

I fyravåningshusen har lägenheterna hall, kök och badrum placerade mot loftgången och sovrum och allrum åt andra hållet. Alla lägenheter har stora fönster och fransk balkong.
Badrummen är har både torktumlare och tvättmaskin. Till varje lägenhet hör ett förråd i  en separat förrådsbyggnad.

Köken är välutrustade med bland annat separata kyl- och frysskåp och diskmaskin. Badrummen har tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsutrymme finns inne i lägenheterna i klädkammare/förråd som ligger i anslutning till entrén samt i klädkammare mellan de två sovrummen.

Balkong och uteplats

Lägenheterna har balkong eller uteplats.

Parkering

Det finns 91 parkeringsplatser.

Nära natur och centrum

Hyresrätterna i Ribby Ängar ligger i en ny attraktiv stadsdel i Västerhaninge med promenadavstånd till centrum, pendeltågsstation, skola och vårdcentral. Ribby Ängar är ett naturnära och modernt område med småstadskaraktär. Området tillgodoser behoven för invånare i alla åldrar. Angränsande ängar och åkermark med spridda skogsklädda öar fångas upp i en småskalig byggnation samlad i husgrupper omgivna av grönytor för lek och rekreation. Gångstråk inbjuder till cykelturer och promenader i och utanför området.

Riksbyggens bostadsrätter i Haninge

I Haninge finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Haninge

Bra att veta om hyresrätt från A till Ö

Allt du behöver veta när du bor i en hyreslägenhet.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta om hyresrätt

Uthyrningsregler

Det här gäller när du hyr en lägenhet av oss.

Nycklar.jpg

Vår uthyrningsregler

Frågor och svar

Vad är en hyresrätt, får en hyresrätt renoveras och vad gäller om du är sambo?

Fragetecken.jpg

Hitta svar på dina frågor