Hyreslägenheter i Limhamn

Kvarteret Pilsnäckan i stadsdelen Kalkbrottet i Limhamn har tre hus med 82 hyreslägenheter på ett till fyra rum och kök. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Limhamn,

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Bostadsfakta

Rum 1–4 rum och kök
Area 21–88 kvm

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Fakta om huset

Husen har en fasad av gediget tegel som uppförs i en stil som ansluter till resten av området.

  • I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare eller kombinerad tvättmaskin och torktumlare

Lägenhetsinredning

Lägenheterna har ekparkett, spis med keramikhäll och diskmaskin (förutom för några få mindre lägenheter, vilket syns på bofaktabladen).

Lägenhetsinredning

Lägenheterna har ekparkett, spis med keramikhäll och diskmaskin (förutom för några få mindre lägenheter, vilket syns på bofaktabladen).

Om området

I Västra Malmö växer en ny stadsdel fram, Kalkbrottet i Limhamn. Redan idag är det en levande och attraktiv stadsdel med bostäder för alla skeden i livet. Limhamn erbjuder allt från den levande småbåtshamnen till vidsträckta park- och grönområden med goda möjligheter till rekreation och motion.

Här finns också ett generöst utbud av unika butiker, trendiga restauranger och populära caféer. Att bo i Limhamn – Kalkbrottet är att ha nära till det mesta: kommunikationer, förskolor, skolor, butiker och all tänkbar service.

Utanför dörren finns gott om grönska och stora, lekvänliga ytor. Strax intill husen ligger Kalkbrottet, Limhamns naturreservat, som är cirka 1300 meter långt, 800 meter brett och 65 meter djupt. Promenerar du runt brottet har du gått cirka fyra kilometer.
Några kvarter från Kalkbrottet ligger Limhamns centrum med butiker, bibliotek, vårdcentral och frisersalonger. Det är också nära till hamnen med dess skeppshandel, restauranger och caféer med utsikt över havet.

Riksbyggens bostadsrätter i Malmö

I Malmö finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.