Hyreslägenheter i Malmö, Bunkeflostrand

Anmäl intresse

Strax söder om Malmö, nära Hyllie och Malmö Arena, ligger Bunkeflostrand med 788 fina hyreslägenheter i storlekar från 1 till 4,5 rum och kök. Lägenheterna är byggda mellan 2004—2008. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Malmö.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Fakta

Rum 1-4 rum och kök
Antal 788
Hyra 1 600–2 200/år och kvm
Byggår 2004-2008

Hyreslägenheterna i Bunkeflostrand, Malmö

Nästan alla lägenheter har en öppen planlösning. Det är ovanligt högt i tak. En takhöjd på 2,5 meter ger en rymd och en härlig känsla i lägenheterna.

Hälften av fastigheterna har gemensam tvättstuga på markplan. Andra hälften av lägenheterna har i stället egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin går alltid att installera i lägenheterna som en standardförbättring, om lägenheten inte redan har denna utrustning.

Kabel TV-paket ingår i hyran för alla lägenheter. Bredbandsuttag levereras till alla fastigheter. Med bredbandsuttag innebär att det finns fiber/LAN i fastigheten men att internet inte ingår. För internettillgång tecknar du som hyresgäst själv abonnemang med utvald leverantör.

Balkong och uteplats

Nästan alla lägenheter har egen balkong eller loftgångsbalkong. Flera av lägenheterna på markplan har stora uteplatser.

Balkong och uteplats

Nästan alla lägenheter har egen balkong eller loftgångsbalkong. Flera av lägenheterna på markplan har stora uteplatser.

Om området

I Bunkeflostrand bor du med gångavstånd till havet och intill naturen. Buss och tåg tar dig till Malmö på cirka 15 minuter. Från närliggande Hyllie station tar du dig vidare till alla närliggande orter och Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. I Hyllie finns även ett av Sveriges bästa shoppingcenter Emporia och Malmö Arena med allt vad de erbjuder.

Från busshållplatsen "Annestad" går buss nummer 6 till Hyllie var femte minut. Bussresan är knappt tre kilometer lång och tar nio minuter. Hyllie station är en knutpunkt för tåg och busstrafik. Vill du istället ta sig mellan Annestad och Limhamn tar du buss nummer 4.

Riksbyggens bostadsrätter i Malmö

I Malmö finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.