Hyreslägenheter i Norrköping, Nya Parken allé

Området vid Nya Parken intill Norrköpings fotbollsarena är en mix av både punkthus och lägre flerfamiljshus med 266 hyreslägenheter fördelade på två, tre och fyra rum och kök. Här finns prisvärda lägenheter med god kvalitet och attraktiv design, kombinerat med låg energiförbrukning. Anmäl intresse om du vill hyra en av våra lediga lägenheter i Norrköping.

Fakta

Rum 2-4 rum och kök
Boarea 46-94 kvm
Antal 266

Om du är intresserad av att hyra en bostad kan du även kontakta fastighetsförvaltaren Kenneth Malmberg direkt på tel: 011 21 95 55.

Hyreslägenheterna i Norrköping

I Nya Parken allé finns en mängd olika lägenheter av varierande storlek. Det är välplanerade lägenheter med neutrala färgval. 

Bostäderna har utvecklats med stort fokus på hållbarhet och energieffektivitet, och ligger med sin låga energiförbrukning betydligt under normen. För att uppmuntra till miljövänligare resande utrustas husen med bland annat tidtabeller som visar avgångar i realtid för närliggande kollektivtrafik. Utomhus finns även en härlig innergård som alla boende har tillgång till.

Lägenhetsinformation

Takhöjden i lägenheterna varierar mellan husen, Hörnhusen och Folkboendet har 2.5 meter medan Designhusen har 2.7 meter.

  • Entré/hall: Golv ekparkett och målade väggar. Hörnhusen och Folkboendet har klinker innanför ytterdörr. Ytterdörr försedd med dörrkik. Hatthylla.
  • Rum: Målade väggar och ekparkett. Fönsterbänkar i natursten.
  • Kök: Målade väggar och ekparkett. Köksinredning från Myresjökök med vita släta luckor och laminatbänkskiva. Fullt utrustat med spis med ugn och glaskeramikhäll, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys.
  • Badrum/WC: Kaklade väggar och klinker på golvet, utrustat med tvättställ, badrumsskåp med spegel och draperiskena. Badrummen kan utrustas med tvättmaskin av Riksbyggens medarbetare genom tillägg på hyran.

Balkong och uteplats

Majoriteten av lägenheterna har balkong (morgon- eller kvällssol) eller uteplats (kvällssol).

Parkering

Under fastigheten kan hyresgäster hyra en egen P-plats i ett varmgarage med plats för 170 fordon. Alla som hyr P-plats kommer in i garaget direkt från trapphuset.

Om området

Välkommen till Nya Parken allé där du kan hyra en av våra lediga lägenheter nära centrala Norrköping. Här bor du vid Vasaparken i Söderstaden med Ljura centrum runt hörnet. Ett härligt och lugnt område nära både natur och stad.

Riksbyggens bostadsrätter i Norrköping

I Norrköping finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Norrköping