Hyresrätter i Norrköping

Området vid Nya Parken intill Norrköpings fotbollsarena är en mix av både punkthus och lägre flerfamiljshus med 266 hyresrätter fördelade på två, tre och fyra rum och kök. Här finns prisvärda lägenheter med god kvalitet och attraktiv design, kombinerat med låg energiförbrukning.

Bostadsfakta

Rum 2–4 rum och kök
Area 46–94 kvm

Balkong eller uteplats

Balkong eller uteplats finns i de flesta av lägenheterna.

Fakta om huset

Bostäderna har utvecklats med stort fokus på hållbarhet och energieffektivitet, och ligger med sin låga energiförbrukning betydligt under normen. För att uppmuntra till miljövänligare resande kommer husen att utrustas med bland annat tidtabeller som visar avgångar i realtid för närliggande kollektivtrafik. Alla har tillgång till den härliga innergården.

Inredning

Välplanerade lägenheter med neutrala färgval. Takhöjden varierar mellan husen, Hörnhusen och Folkboendet har 2.5 meter medan Designhusen har 2.7 meter.

Entré/hall: Golv ekparkett och målade väggar. Hörnhusen och Folkboendet har klinker innanför ytterdörr. Ytterdörr försedd med dörrkik. Hatthylla.
Rum: Målade väggar och ekparkett. Fönsterbänkar i natursten.
Kök: Målade väggar och ekparkett. Köksinredning från Myresjökök med vita släta luckor och laminatbänkskiva. Fullt utrustat med spis med ugn och glaskeramikhäll, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys.
Badrum/WC: Kaklade väggar och klinker på golvet, utrustat med tvättställ, badrumsskåp med spegel och draperiskena. Badrummen kan utrustas med tvättmaskin av Riksbyggens medarbetare genom tillägg på hyran.