Anmäl intresse
Anmäl intresse

Hyreslägenheter i Sävsjö, Sturevallen

Sturevallen har hyreslägenheter om 2-3 rum och kök. Alla är smart och yteffektivt planerade med ljusinsläpp från två håll och balkong eller uteplats.

Fakta

Rum 2-3 rum och kök
Boarea 28-66 kvm
Byggår 2020

Två rum och kök

Titta in i en av lägenheterna om två rum och kök.

Välkommen in!

Titta in i lägenheterna

Hyreslägenheterna i Sävsjö

Två rum och kök 40 kvm
Välplanerad lägenhet med genomsikt från entré till balkong/uteplats. Köket i öppen planlösning med allrum och matplats. Klädkammare och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Två rum och kök 54 kvm
Väldisponerad tvårummare med balkong eller uteplats och fönster mot två väderstreck. Kök och allrum i öppen planlösning skapar en sammanhållen social yta, diskmaskin och energieffektiva vitvaror. Kombinerad torktumlare och tvättmaskin i badrummet.

Tre rum och kök 66 kvm
Välplanerad trea med separat kök och allrum med plats för både måltider och umgänge. Diskmaskin och energieffektiva vitvaror. Stort sovrum med mycket garderobsutrymme samt ett gästsovrum. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrummet. Entréhall med förvaring, balkong eller uteplats beroende på våningsplan. Uteplats i samband med entré.

Lägenhetsinformation

Lägenheterna har vitmålade innerväggar och släta vitmålade innerdörrar. Golvet är ekparkett från Kährs. Det är klinker i hallen och i badrummet.

Kök
Marbodalkök med vita luckor. Bänkskivor i laminat och rostfri diskbänk. Vitt stänkskydd ovanför bänkskiva och spis. Vita vitvaror från Siemens/Bosch; kyl, frys, diskmaskin och ugn med keramisk häll.

Badrum
Duschvägg i glas. Kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare). Handdukstork, kommod med inbyggt tvättställ, golvstående WC, badrumsspegel och spotlights i taket.

Bredband/TV/strong>
Grundutbud TV.

Förråd
Förråd finns i lägenheten och /eller i markhus.

Balkong och uteplats

Stor uteplats med trätrall tre meter ut från lägenheterna som ligger i markplan. Lägenhetsbalkongerna på andra våningen är gjorda i trä med smidesräcke. 

Bo centralt i Sävsjö

Här bor du på gångavstånd in till Sävsjö centrum med matbutiker, apotek och skola. I närheten ligger dessutom en sporthall och flera parkområden. 

Till Nässjö tar du dig på 20 minuter med buss och även Jönköping ligger inom pendelavstånd.