Anmäl intresse
Anmäl intresse

Hyreslägenheter i Forserum, kv Prästkragen

Välkommen till Kvarteret Prästkragen i Forserum. På Sjöbovägen 8-17 i Forserum planerar vi för totalt 40 nyproducerade hyreslägenheter på mellan 1 -3 rum och kök. I första etappen byggs 20 lägenheter. Området ligger naturskönt intill skogen och bara ett stenkast från Trollevi IP. Inflyttning är planerad till 15 augusti 2023.

Läs Arkadias uthyrningsregler

Forserums nya bostadskvarter med hyreslägenheter är byggt för att passa alla olika typer av människor. I området finns lägenheter som passar singlar, par och familjer. För dig som är äldre eller har en funktionsvariation lämpar sig våra lägenheter väldigt bra då tillgängligheten är hög. Oavsett om du har barnvagn, rollator eller tunga matkassar ska det vara enkelt att ta sig till och från sin lägenhet.

Kvarteret passar också bra för dig som säljer din villa och vill bo bekvämt och inte behöva tänka på snöröjning, gräsklippning eller att underhålla huset. Att bo i hyreslägenhet är ett bekvämt och bekymmersfritt sätt att bo där du kan njuta av livet och det du tycker mest om. Många familjer väljer att bo i hyreslägenhet för att kunna lägga energi på det som är roligt. Det kan vara en sommarstuga, husbil, husvagn, en lägenhet på soligare breddgrader eller en bostad i hemlandet.

Lägenheterna är ljusa med vackert planerade rum för att få en lättmöblerad lägenhet med möjligheten att nyttja ytan på ett så smart sätt som möjligt. Här är det lätt att trivas!

Fakta

Rum 1-3 rum och kök
Boarea 33-68 kvm
Antal 40
Inflyttning 15 augusti 2023

Lägenhetsinformation

  • Ljusa, vackra kök från HTH
  • Alla vitvaror är energieffektiva
  • Badrummen har dusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare
  • Alla lägenheter har balkong eller uteplats
  • Vackra trägolv i hela lägenheten
  • Klinker i hall
  • Ljusa vita väggar och tak
  • Mediacentral centralt placerad i alla lägenheter
  • Öppna planlösningar och stora fönster för maximalt ljusinsläpp

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har balkong eller uteplats

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har balkong eller uteplats

Att bo i Forserum

Kvarteret Prästkragen ligger i norra delen av Forserum och är den perfekta platsen att bo på för dig som vill bo lika nära natur och friluftsliv som skola, vård och handel.
Trollevi IP ligger tvärs över gatan och några hundra meter bort ligger vårdcentral och förskola.

För den fiskeintresserade finns möjlighet att fiska (och bada) i Storesjön som bara ligger 950 m bort. Med fiskekort och lite tur kan du här dra upp abborre, bergsimpa, gädda, lake, mört, sik, siklöja, sutare och öring.

Forserum är ett trivsamt samhälle med all tänkbar service. För dig som pendlar till Jönköping eller Nässjö tar det bara runt 20 minuter med lokaltåget. Jönköping airport ligger 29 minuter bort och därifrån pendlar du enkelt inom landet eller åker på en härlig solsemester.

Riksbyggens bostadsrätter i Nässjö

I Nässjö finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Nässjö