Hyreslägenheter i Forserum, Prästkragen etapp 2

Anmäl intresse

Välkommen till Kvarteret Prästkragen i Forserum. På Sjöbovägen 17 i Forserum planerar vi för 20 nyproducerade hyreslägenheter på mellan 1 -3 rum och kök. Området ligger naturskönt intill skogen och nära Trollevi IP. Inflyttning är planerad till 1 oktober 2024.

Läs Arkadias uthyrningsregler

Forserums nya bostadskvarter med hyreslägenheter är utformat för att passa olika typer av människor. I området erbjuds lägenheter som är lämpliga för singlar, par och familjer. Dessutom har vi också fokuserat på tillgängligheten för äldre personer eller personer med funktionsvariationer. Oavsett om du har barnvagn, rollator eller bär tunga matkassar, är det enkelt att ta sig till och från din lägenhet.

Det här kvarteret är också en perfekt lösning för dig som överväger att sälja din villa och istället vill njuta av ett bekvämt och underhållsfritt boende. Att bo i en hyreslägenhet innebär friheten från bekymmer som snöröjning, gräsklippning och husunderhåll. Det ger dig möjlighet att fokusera på det som verkligen betyder mest för dig i livet. Många familjer väljer att bo i hyreslägenheter för att kunna investera sin tid och energi i roliga aktiviteter, såsom en sommarstuga, husbil, husvagn, en lägenhet på soligare breddgrader eller en bostad i hemlandet.

Lägenheterna är utformade med ljusa och genomtänkta rum, vilket skapar en trivsam och lätthanterlig bostad. Här kan du inreda och använda utrymmet på ett smart sätt som passar din livsstil. Kort sagt, detta bostadskvarter är en plats där du verkligen kan trivas och njuta av ditt boende!

Fakta

Rum 1-3 rum och kök
Boarea 33-68 kvm
Antal 20
Inflyttning 1 oktober 2024
Riksbyggen Hyresförmedling AB ansvarar för uthyrningen av våra lägenheter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Om lägenheterna i Prästkragen etapp 2

Lägenhetsinformation

  • Kök med ljusa vackra luckor
  • Alla vitvaror är energieffektiva
  • Badrummen har dusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare
  • Alla lägenheter har balkong eller uteplats
  • Vackra trägolv i hela lägenheten
  • Klinker i hall
  • Ljusa vita väggar och tak
  • Mediacentral centralt placerad i alla lägenheter
  • Öppna planlösningar och stora fönster för maximalt ljusinsläpp

Balkong och uteplats

Lägenheterna om och 1,5 - 3  rum och kök har balkong eller uteplats 

Att bo i Forserum

Kvarteret Prästkragen ligger i norra delen av Forserum och är den perfekta platsen att bo på för dig som vill bo lika nära natur och friluftsliv som skola, vård och handel.
Trollevi IP ligger tvärs över gatan och några hundra meter bort ligger vårdcentral och förskola.

För den fiskeintresserade finns möjlighet att fiska (och bada) i Storesjön som bara ligger 950 m bort. Med fiskekort och lite tur kan du här dra upp abborre, bergsimpa, gädda, lake, mört, sik, siklöja, sutare och öring.

Forserum är ett trivsamt samhälle med all tänkbar service. För dig som pendlar till Jönköping eller Nässjö tar det bara runt 20 minuter med lokaltåget. Jönköping airport ligger 29 minuter bort och därifrån pendlar du enkelt inom landet eller åker på en härlig solsemester.

Bra att veta om hyresrätt från A till Ö

Allt du behöver veta när du bor i en hyreslägenhet.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta om hyresrätt

Uthyrningsregler

Det här gäller när du hyr en lägenhet av oss.

Nycklar.jpg

Vår uthyrningsregler

Frågor och svar

Vad är en hyresrätt, får en hyresrätt renoveras och vad gäller om du är sambo?

Fragetecken.jpg

Hitta svar på dina frågor

Riksbyggens bostadsrätter i Nässjö

I Nässjö finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Nässjö