Specialister på ekonomisk förvaltning

Vi är specialister på ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar. En bostadsrättförening som har koll på sin ekonomi är en trygg förening.

När siffrorna är i ordning får du överblick

När siffrorna är i ordning blir det lättare att få en bra överblick och skapa en bra boendemiljö för alla medlemmar, idag och i framtiden.

Genom att anlita oss får ni tillgång till bred kompetens, moderna system och väl utarbetade processer. Vårt mål är att se till att det löpande styrelsearbetet blir så enkelt och bekymmersfritt som möjligt.

Läs mer om vad vi erbjuder

 

Senaste nyheterna

Brf-kompetens nr 1 2020

Nytt nummer av Brf-kompetens finns nu att läsa här. Här får du matnyttig information och tips för dig i Brf-styrelsen. Brf-kompetens nyhetsbrev mejlas ut till den e-postadress som ni har som primär kontaktadress hos oss.

Vill du ha ett eget ex, mejla till RBFAST@riksbyggen.seoch ange ”Brf-kompetens Ja tack” i ämnesraden så mejlar vi direkt till dig!

Nytt namn, samma tjänster – RB Fastighetsägare AB blir Simpleko AB

Den 1 mars i år byter RB Fastighetsägare AB namn till Simpleko AB. För dig som kund innebär det ingen förändring i tjänsternas utförande eller omfattning. Det som ändras nu är namnet på företaget som utför tjänsterna. Under våren kommer också vårt grafiska uttryck att förändras.

För medlemmar och hyresgäster innebär det att det nya företagsnamnet, Simpleko AB, kommer att framgå på avierna. Information för boende