Ekonomisk förvaltning för din bostadsrättsförening

Riksbyggen erbjuder ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar som säkerställer korrekt och effektiv hantering av fastighetens ekonomi, hela vägen från avisering till bokslut.

Ekonomisk förvaltning är en del av Riksbyggens totalförvaltning

Behöver du hjälp med ekonomin i din förening?

Vi säkerställer korrekt och effektiv hantering av fastighetens ekonomi, från avisering till bokslut.

Kontakta oss

Få koll på ekonomin med ekonomisk förvaltning

Med en ekonom som är specialiserad på bostadsrättsföreningars ekonomi kan du vara säker på att din förening har en expert vid sin sida som gör det bästa för föreningen när det gäller den ekonomiska förvaltningen. Med struktur och kontinuitet och hjälp av en ekonomisk förvaltare kan till exempel avgiftsnivåerna justeras kontrollerat och oförutsedda avgiftshöjningar undvikas.

   

Ekonomisk förvaltning på distans

Visste du att vi även erbjuder ekonomisk förvaltning på distans?

Hur funkar vår ekonomiska förvaltning?

Våra specialiserade brf-ekonomer hjälper dig med all ekonomisk förvaltning som har med föreningen att göra. Löpande redovisning, månadsavisering, årsbokslut eller juridik. Du får det stöd du behöver så att allting blir gjort på rätt sätt och i rätt tid.

Beroende på din förenings behov kan du enkelt välja om du vill köpa hela eller delar av den ekonomiska förvaltningen. Det viktiga är att din förening har kontrollen och överblicken för att alla ska kunna bo och trivas i er förening.

En bostadsrättsförening som har koll på sin ekonomi är en trygg förening. När siffrorna är i ordning blir det lättare att få en överblick och att skapa en bra boendemiljö för alla medlemmar.

Utifrån era behov sätter vi ihop en kombination av följande delar:

Få reda på mer om ekonomisk förvaltning

Jag vill veta mer om (minst ett val)

Vill du göra en felanmälan?

Logga in på Mitt Riksbyggen

Vill du jobba hos oss?

Sök jobb och praktik