Bostadsrätter till salu i Borås

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Borås. I Borås finns ett stort utbud av restauranger, nöjen och sport. För den kulturintresserade finns flera museer. Ett naturreservat med gångvägar och stigar gör det enkelt att komma nära naturen. Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

Riksbyggens bostadsrätter i Borås

Riksbyggen strävar efter att bygga hållbara bostäder som ger dig en bekymmersfri tillvaro. I våra nyproducerade bostäder kan du flytta in utan att behöva tänka på renoveringar.

Hållbarhet är en central del i produktionen av våra bostadsrätter. Riksbyggen är mycket stolta över att ha utsetts till Sveriges Grönaste Varumärke när det gäller nyproduktion av bostäder.

Att bo i Borås

Borås är en vacker stad belägen i Västra Götaland. Staden är känd för sin textilindustri och dess förflutna inom handel och hantverk. Borås har en livfull stadskärna med ett stort utbud av butiker, kaféer och restauranger. Här finns också många parker och grönområden som bjuder på spännande upptäckter. Som boende i Borås befinner du dig nära både natur och stadsliv, vilket gör staden till en eftertraktad plats att bosätta sig på.

Kommande nyproduktion i Borås

Almås Plats - Arbetet med kommunens detaljplanering av Almås Plats har inletts under 2021. Om du vill hålla dig uppdaterad och få information när vi har nyheter att delge, kan du anmäla ditt intresse

Brf Hässle Park - Vi har planer på att bygga Hässleholmens första bostadsrätter i de östra delarna av Borås. Här, kommer det att byggas välplanerade enplansradhus. Platsen för Brf Hässle Park är vald med omsorg, precis bredvid Hässleparken med dess gröna område, beachvolleyplan, lekplats och multisportanläggning. Låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömboende.

Brf Sjöklinten - Välkommen till moderna, stilrena och nyproducerade bostadsrätter med utsikt ner mot sjön Kolbränningen och med Borås centrum runt hörnet. Brf Sjöklinten får du ett trivsamt boende med hög komfort i ett fantastiskt läge.

Inflyttningsklart

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Våra inflyttningsklara lägenheter

Trygghetslöftet

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp