Nyproducerade bostadsrätter i Sundsvall

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Sundsvall. Nyproducerade bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Lägenheterna ligger centralt i Sundsvall med närhet till allt du behöver för en bekymmersfri vardag. Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

Det är något speciellt med Sundsvall

Det är inte mycket som överträffar det som går att uppleva här i Sundsvall – Stenstan med den välbevarade arkitekturen. Från Norra Bergets magiska utsikt till sjöarna, skogarna och norrskenet. Kulturlivet, idrotten, känslan av att bara strosa runt eller besöka Alnöns havsbad. Det är så enkelt att ta det här för givet. Men att bo i Sundsvall är speciellt. Kanske beror det på människorna. Och att vi är lite närmare verkligheten.

Hållbara boenden för ett bekymmersfritt liv

Vi skapar rum för trygghet och trivsel så att du kan njuta av allt vad Sundsvall och naturen har att erbjuda. Hållbara boenden för ett bekymmersfritt liv. För att säkerställa att alla moderna kvalitetskrav på bostäder uppfylls har vi utvecklat RiksbyggenModellen. Något som innebär att vi tar hänsyn till både de boendes önskemål och samhällets krav på energieffektivitet, funktionalitet och trygghet. Med det som grund har vi utvecklat attraktiva områden där människor vill bo.

I över 80 år har vi på Riksbyggen byggt bostäder åt människor i Norrland och övriga Sverige. Vi är ett kooperativt företag och ägs därför av våra kunder. De som bor i våra bostäder. Målet har därför aldrig varit att maximera företagets vinst, viktigare har varit att skapa en bra livskvalitet för våra medlemmar

Riksbyggen blev nyligen utsett till Sveriges Grönaste Varumärke inom kategorin ”Nyproduktion av bostäder”. Vi har till exempel flest bostadsprojekt certifierade enligt Miljöbyggnad Silver. Dessutom har vi varit med och utvecklat betong med 30 procent mindre klimatpåverkan. Med över en halv miljon boende i våra bostäder har vi en enorm möjlighet att bidra till att skapa en mer hållbar vardag. Det tänker vi fortsätta med, lite närmare verkligheten.

Petra och Mats fick tid till annat

Hör Petra och Mats berätta om sin resa från hus till lägenhet. För dem var det naturnära läget och utsikten från balkongen en viktig faktor. Föreningens gemensamma bastu var också en liten men viktig detalj för dem.

Petra och Mats flytt

Vi söker mark

Vi vill gärna bygga ännu mer för att möta efterfrågan på bostäder och söker därför mark att bygga på. Har du eller någon du känner mark, hör gärna av dig. Kontakta Lars Lundgren, marknadsområdeschef på 090-15 96 07

lars.lundgren@riksbyggen.se

En bostadsrätt ger dig frihet

Tänk att komma hem till en bostad du står som ägare av – en dröm för många men snart en verklighet för fler i Sundsvall. Det är en speciell känsla att köpa en helt nybyggd bostadsrätt. Allt är nytt och fräscht. Du blir den första som tar ut dina nybyggda bullar ur ugnen, den första att dra igång duschkranen och den första att få en god natts sömn. Du slipper börja med att lägga tid och pengar på renoveringar och reparationer. Istället kan du gå direkt på den roliga delen, att inreda och skapa ditt personliga hem. Att du äger bostadsrätten innebär att du betalar en insats vid köpet och sedan en avgift varje månad – så här går ett bostadsköp går till

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp