Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Utsikten

1 890 000–4 790 000 kr
Anmäl intresse

Försäljningen pågår av våra nyproducerade bostadsrätter högt uppe på Getberget i Skellefteå. Här bor du med magisk utsikt över staden. Ljusa och moderna lägenheter nära rekreationsområden och centrum.

Fakta

Pris 1 890 000– 4 790 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Boarea 60–89 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • hushållsel
 • förbrukning av varm- och kallvatten som mäts individuellt
 • TV/bredband
 • kostnad för parkeringsplats (separat kö)

  Vad används avgiften till
4 523–6 071 kr/mån
Våningar 8–10
Lägenheter 75
Status Försäljning pågår
Planering pågår
2020
Säljstart
21 oktober 2022
Byggstart
Februari 2023
Inredningsval
November 2023
Upplåtelse
Januari 2025
Inflyttningsklart
2025

Vad händer på bygget?

Samtliga grundplattor och garaget är nu gjutet, inför julhelgen ska entréplanens bjälklag också vara gjutna i båda huskropparna. Därefter kommer husen att växa upp samtidigt parallellt med varandra under våren. På bilderna nedan syns novembersolens strålar lysa in i suterränglägenheterna i hus 1 samt den vy som kommer vara från entréplan ovanpå garaget. På bild syns även när de arbetar med källarväggar i hus 2 samt gräver in fjärrvärmen. För att se balkongvy-bilder vi fotade i höst, klicka in på respektive lägenhet nedan så finns dessa bilder där.

Om Brf Utsikten

Storslagen utsikt

Bo på Getberget med härlig utsikt och cykelavstånd till centrala Skellefteå. Öppen planlösning och inglasade balkonger.

Se filmen om Utsikten

Genomtänkta planlösningar

Se en lägenhet med den här planlösningen

Bostadsrätter på Getberget i Skellefteå

Det är ett helt nytt kvarter som växer fram på Getberget i Skellefteå. Perfekt för dig som vill bo modernt i en lägenhet med öppen planlösning. Här bor du med magiskt storslagen utsikt över Skellefteå. Det är lika nära till skog och natur som till centrum.

Moderna lägenheter med slående utsikt

På Getberget bygger Riksbyggen två punkthus om vardera tio våningar med totalt 75 bostadsrätter. Det handlar om 2-4:or som möjliggör ett bekvämare liv för dig som inte vill bo mitt i smeten men ändå ha nära till det mesta. Varje lägenhet utrustas med en stor inglasad balkong där du kan njuta av fika i vårsolen eller förlänga sommarkänslan långt in på höstkanten. För att göra livet lite enklare har vi byggt ett garage under huset. Tänk vad bekvämt att slippa skotta bilen och leta parkeringsplats. Bara att parkera och sen ta hissen ända upp.

Miljön i fokus

I skogsbrynet på Getberget ovanför hyres- och bostadsrättshus från femtio- till sjuttiotalet bygger Riksbyggen med hållbarhet i fokus. Energieffektivitet och hållbara materialval är en självklarhet. Här kommer det att finnas solceller på taket, laddstolpar till elbil, smidiga cykelförråd och bra möjligheter för sopsortering. Dessutom kommer vi att skapa en fin innergård med grillplats och sittplatser.

Skellefteå växer

Skellefteå är en spännande stad som har mycket att erbjuda. Här finns promenadstråk längs älven, mysiga fik och smakfulla restauranger. Här finns även ett bra shoppingutbud som mixas med en lagom bit av natur, kultur och kullersten.

Går man några minuter från Skellefteå centrum kommer man till den grönskande strandpromenaden längs Skellefteälven och den charmiga småbåtshamnen och Stadsparken, en lummig oas mitt i staden. Här blandas kultur och historia med stämningen längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger och shopping ger Skellefteå dess gemytliga identitet.

Staden växer så det knakar. Bland annat finns här ett nybyggt kulturhus utöver det vanliga som kvalar in till världens högsta träbyggnader. Huset rymmer, förutom kulturutbud, ett helt nytt hotell med spa, restaurang med panoramavy och förstklassig övernattning. Dessutom satsar Northvolt stort vilket genererar tusentals arbetstillfällen och Skellefteå har slagit befolkningsrekord under 2023.

Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Getberget i Skellefteå

Mitt i bostadsområdet ligger både förskola och nybyggda Floraskolan med årskurs 1–9.

Här kan du leva ett aktivt liv både sommar och vinter. Eddahallen badhus och Norrvalla idrottsplats ligger bara några minuters promenad från bostadshuset. Till centrum är det endast en tio minuters cykeltur och på samma cykelavstånd ligger Skellefteå Kraft Arena. I arenan är det både ishockeymatcher och andra evenemang. Bredvid arenan finns det en tennis- och padelhall och precis intill ligger Vitbergsområdet med många fritidsaktiviteter.

På vinterhalvåret kan du åka utförsåkning eller pulka i Vitbergsbacken och på sommaren kan du springa längs löprundor eller träna i utegymmet. Här finns ett cirka 20 kilometer sammanhängande elljusspår, hinderbana och utegym.

Anmäl intresse till Brf Utsikten

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Jan-Erik Lööf

Jan-Erik Lööf

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp