Nyproducerade bostadsrätter i Bro

Bro Trädgårdsstad är en välplanerad stadsdel med nyproducerade bostadsrätter och småhus som sätter välmående, gemenskap och livskvalité först av allt. Här levs ett liv i en större gemenskap där gemensamma utmaningar föder nya lösningar. Istället för att ta bort och skapa nytt maximeras det som redan finns. Både landskapsarkitekter och trädgårdsingenjörer är inblandade för att se hur vi kan göra det redan bra ännu bättre.

Vid Bro Station, och själva ingången till Bro Trädgårdsstad, ligger ett nytt torg och kraftcentrum. En samlingspunkt och plats som gläntar på livet i Bro där de boende kan mötas, arbeta, umgås, utnyttja närservice och kollektivt ta idén om att delat ägande inte bara gör saker enklare, utan också mer hållbara.

Kontakt

Vill du veta mer?

Kontakta vår sälj- och marknadsansvarig Karin Dimander Lannergård om du vill veta mer. Du når henne på mailen.

Skicka mail till Karin

Hållbarhet och gemensamt ägande i fokus

Idén om gemensamt ägande genomsyrar Bro Trädgårdsstad. Delade kostnader, delat ansvar och delat användande. I området finns en gemensam bilpool och behöver du åka till tippen och slänga skrot finns släp att hyra. Det finns också möjlighet att hyra cyklar, moped, skidor och verktyg för hemmasnickaren. Här tänker vi hållbart med delning av funktioner och samarbete, genom närodlat och närhet till naturen. I föreningen kommer det att finnas kolonilotter där du kan odla allt från potatis, morötter och sallad till olika kålsorter och vackra blommor.

Ibland är det både skönt och behövligt att få byta arbetsmiljö, om så bara för en dag. Därför finns det även ett delat kontor med arbetsplatser att hyra med allt som behövs på en modern arbetsplats.

Naturnära boende i Bro

Både förskola och skola ligger i området. Runt hörnet ligger Mälaren med många badplatser på sommaren och möjlighet att åka skridskor vintertid.

I Bro finns flera elljusspår av varierande längd som på vintern byter skepnad till plogade skidspår. Är du mer för stationär träning så finns ett utegym. I skogen finns också en väl planerad lekplats  där imaginära piratskepp kastar loss och barnen kan låta fantasin flöda fritt.

I närområdet finns fyra golfbanor med trevliga klubbrestauranger. I planen för Bro Trädgårdsstad ingår dessutom padelbanor. På kvarterskaféet med både bageri och kök erbjuds go-fika, sommarsallader och under vinterhalvåret värmande, hemmagjorda soppor.


Det finns egentligen ingen anledning att lämna  Bro Trädgårdsstad, men skulle det ändå behövas så finns pendeln bokstavligt talat runt hörnet. På 31 minuter är du på Odenplan mitt i Stockholm och vill du ta bilen tar det bara tre minuter till.

Bro Trädgårdsstad

I Bro Trädgårdsstad planerar vi för ett välplanerat boende med nyproducerade bostadsrätter och radhus.

Läs mer och anmäl intresse

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi