Såld
Såld

Härlig 3:a näst högst upp i huset

Näst högst upp hittar du denna fantastiskt fina lägenhet med rymlig balkong i söderläge mot Fyrtornsgatan. Smakfull inredning i kök och bad, där främst vitt och grått skapar den perfekta grunden i ditt hem. Rostfria vitvaror och induktionshäll ingår. Genomgående ekparkett ger en enhetlighet som skapar lugn. I hallen ligger klinker - praktiskt och snyggt! Gott om förvaring och egen tvätt & tork inne i lägenheten. Walk-in-closet vid stora sovrummet? Jajemen!

Visningar

Visningar

Måndag 18 december kl. 17:00-17:30

Varmt välkommen till vår visningslägenhet på Verksgatan 7, Västerås.

Tomteerbjudande - passa på!

Köp en bostad innan den 31 december 2023 och få trendiga hushållsapparater från Smeg. Passa på att få moderna och användbara detaljer till ditt nya drömkök på köpet. Du får blender, brödrost, kaffebryggare och vattenkokare på köpet och kan välja mellan färgerna svart, vitt eller rött.

Bostadsrätter på Lillåudden, Västerås

Rum

Rummen har vitmålade väggar. Golven har 2-stavigt mattlackat trägolv 7 mm. Mörkgrå klinkergolv i del av hall.

Kök

Stilren köksinredning i ljusgrå kulör från Marbodal. Slät ljusgrå lucka med kromade handtag som monteras lodrätt på skåp och vågrätt på lådor. Lådorna i köket är fullutdragslådor och passbit, sparksocklar och takanslutning i kulör lika luckor.

Blankt, vitt stående kakel som stänkskydd och laminatbänk med skifferstruktur. Köksblandare från Mora och underlimmad diskho med en stor och en liten låda.

Rostfria vitvaror från Electrolux; diskmaskin, induktionshäll infälld i bänkskiva, varmluftsugn inbyggd i bänkskåp under hällen, mikrovågsugn inbyggd i överskåp och fullstor kyl och frys i 3–5 rum och kök och kombinerad kyl/frys i 1–2 rum och kök. Spisfläkt från Franke.

El-uttag och spotbelysning under väggskåp. Led-plafond dikt an mot taket.

Badrum/tvätt

Helkaklat badrum med vitt blankt kakel på vägg och matt grå klinker på golv. Badrumsinredning från Svedbergs; vit kommod med lådor och tvättställ i porslin och spegelskåp med belysning.

Duschhörna med vikbara väggar i klarglas. Tvättställsblandare och duschblandare med handdusch från Mora. Elektrisk handdukstork Pax Flex med svängbara armar och vit LK-våtrumskassett i plåt med blank vägghängd WC-stol.

Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin från Electrolux med mörk laminatbänkskiva och vita väggskåp ovan.

Självhäftande toalettpappershållare och handdukshängare (fyra st. 2-krok) i rostfritt (monteras ej). Ledplafond dikt an mot tak.

Udden som lockar många

På Lillåudden bor du i en idyllisk miljö – på en udde nära staden, Mälaren och naturen. Här lever du ett bekvämt vardagsliv med allt du behöver på nära håll. Och en aktiv fritid med promenadstråk längs Mälaren, mysiga fik och bra restauranger.

Västerås växer

Västerås är en stad med gamla anor och är en av Sveriges absolut äldsta städer. Staden har ett unikt läge vid Mälarens norra strand cirka 10 mil, eller 53 minuter med tåg, nordväst om Stockholm. Här finns även landets största småbåtshamn, ett av Sveriges mest imponerande idrottsområden Rocklunda, cirka 37 mil cykelvägar och flera vackra utflyktsleder. I Västerås finns ett rikt fritidsliv och en levande stadskärna. För att korta avståndet till både tågstationen och centrum finns en öppningsbar cykel- och fotgängarbro som förbinder udden med “fastlandet”. Det gör det enkelt att ta sig till såväl Västerås resecentrum som stadskärnans myllrande folkliv.

Kommunikationer

Som boende i Brf Sjömärket kommer du uppskatta hur bekvämt det är att bo nära bra kommunikationer. Tåg, buss och för all del även båttrafiken ut till Mälaröarna ligger inte mer än ett stenkast bort. En cykel- och gångbro förbinder udden med ”fastlandet” och är din genväg till city och Västerås resecentrum. Där finns transporter med tåg, buss och taxi. E18 går strax utanför citykärnan och Västerås flygplats ligger bara drygt fem km från city.

En hel stad med nöjen

Via bron går du snabbt till Östra Hamnen och färjekajen med ett stort utbud av restauranger. Några minuter till på cykel eller till fots så är du i city. Här finns ett bra shoppingutbud som mixas med kultur och historia längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger och shopping ger Västerås dess trivsamma identitet.

Flanera längs Mälaren

Lillåudden är en del av cykel- och promenadstråket längs med Mälaren. Går du mot Öster Mälarstrand når du först actionbadet Kokpunkten och Steam hotell. Vidare finns kajer, bryggor, båtar, restauranger och strandpromenad för härlig fritidsrekreation. På sommarhalvåret lägger färjan Elba till vid den nya bryggan på Öster Mälarstrand för en rundtur på Mälaren.

Motionera mera, en lätt match

Gillar du att röra på dig har du nära till många olika motionsformer. Inom gångavstånd finns flera av Västerås träningsanläggningar och gym. En kort promenad åt sydväst finns Lögarängsbadet, en toppmodern träningsanläggning med 50-metersbassäng, hoppbassäng, barnbad, varmpool och restaurang. Här finns även ett fullt utrustat gym med aktivitetssal för olika typer av gruppträning. I samma område ligger sandstranden vid Lögastrand där du badar i Mälaren, och under sommarhalvåret samordnar kommunen utomhusbio här. Vid badet finns också Västerås Cable park. Kabelparken är som en skate- eller snowboardpark, fast för vattensport. Istället för att åka efter en båt dras du här efter en eldriven linbana, som en skidlift. Vintertid plogas en bana för långfärdsskridskor upp på Mälarisen.

Friluftsliv – året runt

Det populära friluftsområdet Björnön ligger endast fem kilometer från Lillåudden. Området lockar människor i alla åldrar, allt från soltörstande picknickentusiaster och barnfamiljer till de som verkligen tar motion på allvar. Björnön är en fantastisk plats för sköna löprundor i skog och mark kombinerat med utegym. På Björnön kan även barnen ha skoj på långgrund sandstrand, lekvänliga gräsytor, skogspartier och bergknallar samt fotbollsplan och lekpark. Här finns också kiosk, uthyrning av kajaker, långfärdsskridskor och bryggor för att pröva fiskelyckan.

Kontakt

Anders Carlsson

Anders Carlsson

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Nabil Hadji

Nabil Hadji

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp