Nu säljstartar Riksbyggen sina första radhus i Stensjöparken 1 i Mölndal 2023-11-17, kl 11:00

Nu säljstartar Riksbyggen sina första radhus i Stensjöparken 1 i Mölndal

I helgen öppnade Riksbyggen upp för försäljning av sina fem första radhus i Stensjöparken 1 i Mölndal. Radhusen är de första av totalt 65 planerade hus med äganderätt.

De fem första radhusen Riksbyggen nu säljstartar ingår i första etappen som består av totalt 20 radhus samt två friliggande hus – alla anpassade för barnfamiljer.

  • Med denna etapp av fina radhus så kommer Riksbyggen komplettera sin tidigare byggnation av bland annat småhus samt flerbostadshus. Det gör att vi skapar möjligheter för att göra bostadskarriär inom området vilket passar väl med Riksbyggens motto att skapa attraktiva bostäder för alla. Det är jättekul att ge den möjligheten när det är ett så attraktivt område med sjö, skog samt skolor på ett stenkasts avstånd, säger Örjan Ingvaldsson, Projektledare på Riksbyggen i Göteborg med omnejd.
  • Det finns en speciell frihetskänsla i att bo i ett friköpt radhus vid Stensjön. Utanför dörren byggs även en stor park med härliga grönytor samt lekplats. Ett skönt och tryggt boende såväl för barnfamiljen som för dem utan barn, säger Fabian Billing, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen i Göteborg med omnejd.

Mitt i naturen och när till stan
Stensjöparken ger tillgång grönområden och avkopplande friluftsliv med Herkulesspåren, Skatås och Vildmarksleden inom gång-, jogging- och cykelavstånd samtidigt som det är enkelt att ta sig till centrala Göteborg med bil, cykel eller direktbuss. Mölndal räknas som samma zon som centrala Göteborg för kommunala färdmedel. I närområdet finns dessutom både populär förskola och grundskola.

Husen med, öppen planlösning, spänner om 110 – 120 kvadratmeter fördelade på fyra till fem rum. Alla husens kök och vardagsrum har placerats i två väderstreck vilket ger ett naturligt ljusinsläpp och siktlinje.

För mer information:
Fabian Billing, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen i Göteborg med omnejd, fabian.billing@riksbyggen.se eller 031-704 55 93.

Örjan Ingvaldsson, Projektledare på Riksbyggen i Göteborg med omnejd, orjan.ingvaldsson@riksbyggen.se eller 031 – 704 56 38

Bilder