Säljstart 17 mars för Riksbyggens lägenheter i vackra Råbyskogen i Västerås 2023-03-08, kl 07:00

Säljstart 17 mars för Riksbyggens lägenheter i vackra Råbyskogen i Västerås

Den 17 mars släpps Riksbyggens lägenheter i Brf Tornsvalan till försäljning. Brf Tornsvalan, som ligger i natursköna Råbyskogen i Västerås, består av 50 välplanerade och moderna lägenheter i stilren design från två till fem rum och kök.

- Det finns många fördelar med nyproducerade bostäder. Husen är energieffektiva och det tar många år innan man behöver fundera på renoveringar. säger Mikael Pettersson Sjölund, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad Bergslagen.

Fredriksberg - gröna områden och närhet till service
Brf Tornsvalan i Fredriksberg i vackra Råbyskogen består av två hus som tillsammans rymmer 50 välplanerade och moderna lägenheter. Fredriksberg ligger ett par kilometer väster om centrala Västerås, nära oslagbara naturupplevelser och med förskola, skolor och service inom bekvämt gångavstånd och hela Västerås utbud inom bra räckhåll.

- I Brf Tornsvalan skapar vi ett boende som passar en modern, urban livsstil. Vi erbjuder allt från smart planerade tvåor, trivsamma treor, familjevänliga fyror till vår unika femma med balkong och stor privat terrass i soligt sydvästläge med fantastisk vy, säger Catarina Tenor, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen.

Husen kommer att byggas för att certifieras enligt de högt ställda kraven för Miljöbyggnad Silver. Miljöbyggnad visar på viktiga kvaliteter hos en byggnad när det gäller energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial. Ett av husen utrustas med solceller på taket. Bilpool kommer att vara tillgänglig för de boende och parkeringsplatser och elbilplatser finns att hyra. Cykelparkering finns både utvändigt och inne i ett av husen.

Säljstart, upplåtelse och inflyttning sker 2023. Från mitten av april 2023 kommer en visningslägenhet för projektet finnas klar. Mer om Brf Tornsvalan.

Riksbyggens Trygghetslöfte
Sedan lång tid tillbaka har Riksbyggen sitt Trygghetslöfte. Trygghetslöftet ger ett ekonomiskt skydd för köparna om något oförutsett händer. Med Trygghetslöftet får köparen ekonomisk hjälp om man inte lyckas sälja sin bostad, blir sjukskriven eller arbetslös. Läser mer om Trygghetslöftet.

För mer information:
Catarina Tenor, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad, 019 - 19 24 08 catarina.tenor@riksbyggen.se
Mikael Pettersson Sjölund, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad Bergslagen, 070–375 02 32 mikael.petterssonsjolund@riksbyggen.se

Bilder