Inflyttning i Riksbyggens Brf Nära i Hyllie 2022-10-17, kl 07:00

Inflyttning i Riksbyggens Brf Nära i Hyllie

Brf Nära är Riksbyggens tredje bostadsrättsförening i Hyllie, Malmö. Projektet innehåller både lägenheter och townhouse. Nu har samtliga boende flyttat in och kan börja njuta av sina nya hem, med nära till det mesta.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna välkomna de boende till sina nya och fina bostäder. Brf Nära är ett riktigt fint projekt. I föreningen finns ett gemensamt hängande växthus/orangeri där boende kan odla tillsammans med sina grannar, säger Camilla Lundström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Sydväst.

Brf Nära rymmer 47 nyproducerade bostadsrätter om ett till sju rum och kök. Av dessa är sjutton stycken unika townhouse. Townhousen har olika utformning, några unika med en avskiljbar lägenhetsdel som vi kallar generationsboende.

– Intresset för projektet har varit stort och det finns endast ett fåtal lägenheter kvar till salu. Hyllie växer snabbt och stadsdelen är som ett nav med goda kommunikationer både till centrala Malmö och Köpenhamn och vidare ut i världen, säger Camilla Lundström.

Läs mer om Brf Nära.

En trygg bostadsaffär
Riksbyggen har sedan lång tid Trygghetslöftet. Trygghetslöftet ger ett ekonomiskt skydd för köparna om något oförutsett händer.

– Med Trygghetslöftet får köparen ekonomisk hjälp om man inte lyckas sälja sin bostad, blir sjukskriven eller arbetslös, berättar Camilla Lundström.

Läs mer om Trygghetslöftet

För mer information:
Camilla Lundström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Sydväst, 040-10 94 57

Bilder