Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Nära

1 195 000–5 795 000 kr

Centralt i Hyllie, bara några minuter från tågstationen i Hyllie uppför Riksbyggen bostadsrätter på mellan ett till fem rum och kök. Dessutom planeras unika townhouse i två till tre etage på mellan fyra—sju rum och kök, vissa med möjlighet till generationsboende.

Bostadsfakta

Pris 1 195 000–5 795 000 kr
Rum 1–7 rum och kök
Area 35–163 kvm
Avgift 2 698–9 525 kr/mån
Våningar 5 - 7
Lägenheter 47
Status Försäljning pågår

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

 Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Kontakt

Riksbyggens inredningsportal

Här hittar du ett inspirationsverktyg för att se de inredningsval vi erbjuder i Brf Nära. Testa dig fram för kök och badrum. Vi hoppas att du ska hitta din favoritstil och sedan välja ut de detaljer som passar just dig!

Besök inredningsportalen

Kika in i Brf Nära!

Bostadsrätter centralt i Hyllie

Säljmaterialet är nu publicerat och i säljbroschyren kan du läsa om lägenheterna och föreningen. Du hittar även information i Vanliga frågor och svar. I valfolder kan du välja de lägenheter du är intresserad av att köpa. I valfoldern finns information om hur säljprocessen går till. Du kan också se vår film om Brf Nära. Du som är medlem i Riksbyggen Förtur tilldelas lägenhet först, efter antal förturspoäng. Därefter tilldelas övriga intressenter lägenhet i den ordning som de anmält sitt intresse för projektet. Sista dag för inlämning av valfoldern är den 27 oktober 2020.

Omsorgsfullt utformade bostäder

I Brf Nära ryms 47 moderna bostäder med stor variation i både storlek och karaktär. Här finns allt från den lilla, smarta ettan till townhouse om sju rum och kök i tre plan med penthouse och takterrass. Däremellan hittar du effektiva tvårummaren, rymliga trean, familjevänliga fyran och representativa femman på hela 152 kvadrat. Alla har de det gemensamt att de är välplanerade och omsorgsfullt utformade för att du ska få ett trivsamt, stilfullt och lättskött hem.

17 townhouse med plats för alla

Brf Näras townhouse är välgenomtänkta stadsradhus med många dimensioner. De är bostäder med villakänsla i lägenhetsform. I storlekar från 100 till 163 kvadratmeter, och fyra till sju rum och kök, är detta idealiska bostäder för den växande småbarnsfamiljen, eller varför inte för er som har ungdomar i huset? Här bor ni i två plan med kök och sällskapsrum på bottenplan och privat sovavdelning på plan två. Nära när ni vill vara tillsammans men också med tillräckligt avstånd för att kunna få plats för sig själv. Alla townhouse har minst två utemiljöer i form av uteplats, balkong eller takterrass. Det största har inte mindre än tre balkonger samt en takterrass på hela 54 kvadrat! De townhouse som ligger överst i husen får också ett tredje plan med ett penthouse på taket, omgivet av generösa takterrasser. Studio, ateljé, arbetsrum eller master bedroom? Du väljer själv vad du gör med ditt eget penthouse.

Här kan tonåringen bo själv hemma

Fem av Brf Näras 17 townhouse kan dessutom ståta med möjligheten till ett generationsboende eller kanske en studentlya. Till dessa lägenheter hör nämligen ett rum med egen ingång, pentry och badrum. Perfekt för tonåringen, svärmor/svärfar, eller den hemmaboende studenten som får möjlighet att sköta sig på egen hand men fortfarande vara nära familjen.

Bo i vindsvåning nära stjärnorna

Under takåsarna tronar två höjdarbostäder i Brf Nära. Med charmiga snedtak och takfönster är detta moderna varianter av klassiska vindsvåningar. De har generösa sällskapsytor och stora balkonger i väster med formidabel utsikt. Här finns goda chanser till glimtar av både Öresund och Karlavagnen.

Brf Näras hängande trädgård

Mot Trådgränd skapas en öppning mellan husen in till gården. Här hittar du Brf Näras egen hängande trädgård i form av ett inglasat orangeri som kopplar samman husen. Orangeriet har flera funktioner för de boende i Brf Nära. Dels fungerar det som passage för de övre bostäderna i grändhuset, dels blir det en samlingsplats för de boende i föreningen. Med glas i både väggar och tak flödar ljuset in. Lokalen är utrustad med planteringsrum och kan användas till gemensamma aktiviteter eller som ett extra vardagsrum utanför den egna bostaden.

 

Inflyttning i Hyllie sommaren 2021

I Brf Navet i Hyllie finns inflyttningsklara lägenheter redan till sommaren 2021.

Läs mer om Brf Navet i Hyllie

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  15 oktober 2020
 • Säljstart

  15 oktober 2020
 • Byggstart

  Kvartal 4 2020
 • Inflyttning

  Kvartal 4 2022

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Allt är nära i Hyllie

Det är mångsidigheten och närheten till både det lugna och alla äventyr som är det unika med Hyllie. Den kontinentala, kosmopolitiska staden, kant i kant med det vackra, jordnära landskapet. Att bo i Brf Nära är att bo med hela världen inom nära räckhåll. Ta cykeln med favoritpicknicken ut på Tygelsjöstigen, shoppa och fika på Emporia, eller ta tåget till Köpenhamn. Hyllie rymmer bostäder, kontor, restauranger och spännande arkitektur. Här finns liv och rörelse men samtidigt skapas här också gröna ytor, små och stora andningsfickor, för all typ av rekreation. Du har lika nära till frukostcroissanten som till avgångshallen på Kastrup.

Rikt liv förutsätter rik omgivning

Hyllie har under de senaste åren blivit ett av Malmös hetaste boendeval. I och omkring ditt nya hem finns ett oändligt utbud av olika aktiviteter. Närheten till landsbygden, de goda kommunikationerna med utmärkta pendlingsmöjligheter med buss, tåg, bil eller cykel till arbetsplatser i hela regionen gör det till ett attraktivt framtidsval för dig som vill bo nära allt.

Världen utanför din dörr

Söker du upplevelser och äventyr lite längre bort finns flera stadsbusslinjer och tåg. In mot staden leder också flera bra cykelvägar som på bara några minuter tar dig till jobbet, skolan eller stranden. Köpenhamns flygplats ligger endast 13 minuter bort med tåg via Öresundsbron, och Malmö city når du på tre minuter med tåget från Hyllie. Att bo i Brf Nära innebär verkligen att du har nära till allt.

Nära nya Hyllies Stadsdelspark

Hyllie är också den gröna stadsdelen där grönska och klimattänk är naturliga inslag i boendemiljön. Här finns redan flera parker och fler är på gång. I närheten av Brf Nära kommer Hyllies nya stadsdelspark med tema ”framtidens park” att växa upp. Parken ska bli en lummig oas med motionsslinga, växthus, kafé och temalekplats. Den blir en grön, samlande lunga för hela stadsdelen och kommer kanske också locka besökare från hela Malmö. Det blir Hyllies största park – hela 64 000 kvadratmeter – ungefär lika stor som Kungsparken eller Folkets park i Malmös innerstad. Här ska man kunna leka, motionera, njuta av solen och mycket mer. Parken kommer att byggas ut i etapper, i takt med att bebyggelsen växer fram i området. Planerad byggstart för parken är under 2020.

Anmäl intresse till Brf Nära

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede.