Planerat
Planerat

Brf Nära

Centralt i Hyllie, bara några minuter från tågstationen i Hyllie planerar vi att uppföra bostadsrätter på mellan ett till fem rum och kök. Dessutom planeras unika townhouse i två etage på mellan fyra - sex rum och kök, vissa med möjlighet till generationsboende. Planerad säljstart hösten 2020.

Bostadsfakta

Lägenheter 47
Status Planerat

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Camilla Lundström
Sälj- och marknadsansvarig

Riksbyggens inredningsportal

Här hittar du ett inspirationsverktyg för att se de inredningsval vi erbjuder i Brf Nära. Testa dig fram för kök och badrum. Vi hoppas att du ska hitta din favoritstil och sedan välja ut de detaljer som passar just dig!

Besök inredningsportalen

Bostadsrätter centralt i Hyllie

Centralt i Hyllie planerar vi att uppföra 30 bostadsrätter mellan ett och fem rum och kök. Dessutom planeras 17 unika townhouse i två etage på mellan fyra och sex rum och kök, några med möjlighet till generationsboende. Planerad säljstart hösten 2020.

Riksbyggen fortsätter att bygga bostäder i centrala Hyllie och planerar nu för sin fjärde etapp i området. I Brf Nära har du bara några minuters gångväg till Hyllies tågstation och härifrån reser du dessutom snabbt till resten av världen, eftersom Kastrups flygplats endast ligger några minuter bort med tåg. I föreningens ”hängande” orangeri kan du njuta och odla föreningens växter samtidigt som du umgås med dina grannar.

Nyproducerat och nära till allt

Brf Nära i Hyllie bygger vi med allt du behöver precis utanför dörren och hela världen inom nära räckhåll. Här finns bland mycket annat Emporia, ett alldeles nytt badhus, Malmö Mässan och Malmö Arena. Hyllie är ett av Sveriges snabbast växande företagsområden, så du kan både bo och arbeta här. Från Hyllie Station avgår flera bussar och tåg till Köpenhamn och centrala Malmö. In mot staden leder också cykelvägar som tar dig till jobbet, skolan eller stranden. Barnomsorg och skolor är en viktig del i Hyllies utbyggnad. Ett stenkast bort ligger Hyllievångskolan som inrymmer Iduns förskola och Malmös modernaste grundskola från förskoleklass upp till årskurs sex. I området planeras även för fler förskolor och lekplatser. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Inflyttning i Hyllie sommaren 2021

I Brf Navet i Hyllie finns inflyttningsklara lägenheter redan till sommaren 2021.

Läs mer om Brf Navet i Hyllie

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Kvartal 3 2020
 • Säljstart

  Kvartal 3 2020
 • Byggstart

  Kvartal 1 2021
 • Inflyttning

  Kvartal 4 2022

Nära nya Hyllie Stadsdelspark

I närheten av Brf Nära i Hyllie kommer Framtidens park växa upp och bli Hyllies nya stadsdelspark. Parken ska bli en lummig park med motionsslinga, växthus, kafé och temalekplats. Parken ska bli en grön, samlande lunga för hela stadsdelen och kanske också locka besökare från hela Malmö. Hyllie Stadsdelspark kommer att bli 64 000 kvadratmeter stor - ungefär lika stor som Kungsparken eller Folkets park i Malmös innerstad. Parken kommer att vara så stor att den kan innehålla flera olika delar. Här ska man kunna leka, motionera, njuta av härliga soliga platser, lyssna på suset av löv och gräs och mycket mer. Parken kommer att byggas ut i etapper, i takt med att bebyggelsen växer fram i området. Planerad byggstart för parken är 2020.

Anmäl intresse till Brf Nära

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.