Säljstart för Riksbyggens Brf Liljekonvaljen i Kalmar 2022-09-14, kl 10:30

Säljstart för Riksbyggens Brf Liljekonvaljen i Kalmar

Nu är det säljstart i Brf Liljekonvaljen i Sandås i Kalmar. I Brf Liljekonvaljen bygger Riksbyggen 58 lägenheter om 2-6 rum och kök med villakänsla där varje lägenhetstyp erbjuder något unikt. Beräknad inflyttning är våren 2025.

– Riksbyggen fortsätter sitt framgångsrika bostadsbyggande i Kalmar med Brf Liljekonvaljen. Vi skapar ett bostadsprojekt med ytterst väldisponerade lägenheter på attraktiva Söder i Kalmar, säger Magnus Laneborg, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad.

Projektet kommer att bestå av fyra huskroppar med fem våningsplan samt garage under mak och en härlig grönskade innergård. Hållbarhet är en viktig del i projektet. Bland annat blir det solceller på taken och husen certifieras med Miljöbyggnad Silver.

– Här kommer vi bygga lägenheter som har flera balkonger eller uteplatser och längst upp blir det takterrasser för våra unika penthouse och etagelägenheter. Vi erbjuder även flexibla planlösningar, separat tvätt, groventré, köksö, bra förvaring och rymliga hallar för att nämna några av alla fina kvalitéer som finns i projektet, berättar Emma Järvholm Höglander, projektledare för Brf Liljekonvaljen.

Med Brf Liljekonvaljen vänder sig Riksbyggen till en rad olika målgrupper.

– Paret som väntar tillökning, familjen med växande tonåringar, det äldre paret som är redo att lämna villan för ett bekvämare boende, singeln som söker en smart tvårummare – Brf Liljekonvaljen erbjuder bostäder för alla smaker och livssituationer, säger Emma Järvholm Höglander.

Läget är centralt i Kalmar.

– Det är ett jättefint område med närhet till allt: naturstråk, badplatser, Kalmar slott, sjukhuset, stan. Här finns också matbutiker, bageri, flera skolor och förskolor samt busshållplats precis intill husen, berättar Magnus Laneborg, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad.

Läs mer om Brf Liljekonvaljen

Säljstart var den 12 september 2022.

För mer information:
Magnus Laneborg, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad Sydost, 048-05 78 31
magnus.laneborg@riksbyggen.se

Bilder