Anmäl ditt intresse
Anmäl ditt intresse

Brf Liljekonvaljen

I Brf Liljekonvaljen skapar vi ett unikt bostadsprojekt med vacker och fantasifull arkitektur. Husen kommer ha mjuka former med härliga färgval på fasaderna som smälter in i området samtidigt som ingen går obemärkt förbi. Säljstart planeras sommar/höst 2022. Välkommen till ditt nya liv på Söder!

Bostadsfakta

Lägenheter 58
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Bostadsrätter i Kalmar

Alla lägenheter erbjuds antingen stora uteplatser, rymliga balkonger eller terrasser. Smarta och väldigt uppfinningsrika planlösningar, vad sägs till exempel om groventré, separat tvättstuga, köksö, frånvalsvägg och extra förvaringsutrymme?

Vår vision för Brf Liljekonvaljen

Här skapas hem för en hållbar gemenskap med fantasifull, modern arkitektur som passar bra in i området där vi planerar att bygga. Vi har samarbete med Jaenecke arkitekter och vi har tillsammans skapat en ny och spännande arkitektur som ska tilltala och märkas i området.

Brf Liljekonvaljen kommer bestå av cirka 56 bostadsrätter om 2–5 rum och kök från ca 65–125 kvm. Alla lägenheter med generösa och soliga balkonger eller uteplatser mot gården. Vissa kommer till och med har två uteplatser eller balkonger mot två väderstreck. Vår vision är att husens utformning med sköna mjuka vinklar ska samspela med omgivningen men ändå inte gå någon obemärkt förbi. Inbjudande entréer, härliga detaljer på fasaderna och vackra fönster sätter pricken över i:et.

Vi kommer också skapa flertalet mervärden så som festlokal och övernattningslägenhet för de boende. Innergården kommer präglas av en stor gemensam grönyta där grannar och boende lockas till spontana möten och samtal. Parkering kommer att erbjudas både i garage och på innergården. Förrådshusen blir placerade så de ramar in innergården och skapar en naturlig avgränsning så man kan känna sig privat även på den gemensamma innergården.

I Brf Liljekonvaljen väntar en modern och bekväm vardag på dig!

Hållbarhet i alla lägen

Brf Liljekonvaljen kommer att uppföras som miljöbyggnad Silver, där vi tar hänsyn till naturen både inne i byggnaden och utanför. Man utgår från svenska miljömål, byggregler samt bygg-och förvaltningspraxis. En certifiering enligt miljöbyggnad Silver är ett kvitto på viktiga kvaliteter hos en byggnad vad gäller energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial. Vi gör hållbarhetsanalyser samt ekosystemsanalys, vilket betyder att vi ska tillföra mer till naturen när vi har byggt än vad som finns innan på platsen. Vi adderar en grön och gemensam innergård och i föreningen kommer det självklart finnas både gemensamhetslokal och övernattningslägenhet.

Bostädernas inredning

En av de mest spännande sakerna med att köpa en nyproducerad bostad är att du får möjlighet att påverka inredningen och på så vis sätta din egen prägel på ditt nya hem. Till din hjälp har våra inredningsexperter tagit fram ett flertal stilpaket för kök och badrum som du kommer att kunna välja bland i form av tillval. Grundutförandet som ingår i din bostad blir fräsch och ljus. Här kommer stilrena och neutrala materialval kombineras med färger som tillsammans skapar en elegant och tidlös stil som tilltalar de flesta. Mer information om detta i vår inredningsbroschyr som presenteras vid säljstart.

Anmäl ditt intresse redan nu för att få löpande information och för att öka dina chanser att få välja just din drömbostad. Genom att bli medlem i Riksbyggen Förtur ökar du dina chanser ännu mer.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

placeholder

 • Planering pågår

  2021
 • Säljstart

  Sommar/höst 2022
 • Byggstart

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Brf Liljekonvaljen - Ett centrum och naturnära område i Kalmar

Här bor du med promenadavstånd till mysiga gångstråk bland vacker bebyggelse, skön natur och Stensös naturområde med motionsspår, grillplatser och flera badplatser.

Både förskolor och skolor finns alldeles i närheten. Likaså finner du välsorterade matbutiker, Länssjukhuset, bageri och pizzerior i området.

En kort cykeltur bort finner du Kalmar city med sin härliga atmosfär, gästhamnen, Kalmar Slott, Centralstationen och mycket mer. Vill du inte cykla, gå eller åka bil från ditt hem så passerar kollektivtrafiken smidigt precis utanför Brf Liljekonvaljen.

 

Anmäl intresse till Brf Liljekonvaljen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till