Anmäl ditt intresse
Anmäl ditt intresse

Brf Liljekonvaljen

I Brf Liljekonvaljen skapar vi ett unikt bostadsprojekt med 58 lägenheter om 2-6 rum och kök. Här kombineras smakfull arkitektur med ofta efterfrågade boendekvaliteter, på ett utmärkt läge med närhet till hela Kalmar. Säljstarten planeras till hösten 2022. Välkommen till ditt nya liv på Söder!

Bostadsfakta

Lägenheter 58
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Bostadsrätter i Kalmar

Alla lägenheter erbjuder stora uteplatser, rymliga balkonger eller terrasser. Smarta och väldigt uppfinningsrika planlösningar, vad sägs till exempel om groventré, separat tvättstuga, köksö, tillvalsvägg och extra förvaringsutrymme?

Vår vision för Brf Liljekonvaljen

Här skapas hem för en hållbar gemenskap med fantasifull, modern arkitektur som passar bra in i området där vi planerar att bygga. Vi har samarbete med Jaenecke arkitekter och vi har tillsammans skapat en ny och spännande arkitektur som ska tilltala och märkas i området.

Brf Liljekonvaljen kommer bestå av 58 lägenheter på 2-6 rum och kök om cirka 62-126 kvm. Alla lägenheter med generösa och soliga balkonger eller uteplatser mot gården. Vissa kommer till och med ha flera uteplatser eller balkonger mot två väderstreck. Överst i husen tar unika etagelägenheter och penthouse med soldränkta takterrasser plats. Vår vision är att husens utformning med sköna mjuka vinklar ska samspela med omgivningen men ändå inte gå någon obemärkt förbi. Inbjudande entréer, härliga detaljer på fasaderna och vackra fönster sätter pricken över i:et.

Vi kommer också skapa flertalet mervärden så som festlokal och övernattningslägenhet för de boende. Innergården kommer präglas av en stor gemensam grönyta där grannar och boende lockas till spontana möten och samtal. Parkering kommer att erbjudas i garage och på innergården kommer flera cykelparkeringar ta plats och många med tak över. Förrådshusen blir placerade så de ramar in innergården och skapar en naturlig avgränsning så man kan känna sig privat även på den gemensamma innergården.

I Brf Liljekonvaljen väntar en modern och bekväm vardag på dig!

Hållbarhet i alla lägen

Brf Liljekonvaljen kommer att uppföras som miljöbyggnad Silver, där vi tar hänsyn till naturen både inne i byggnaden och utanför. Man utgår från svenska miljömål, byggregler samt bygg-och förvaltningspraxis. Vi gör hållbarhetsanalyser samt ekosystemsanalys, vilket betyder att vi ska tillföra mer till naturen när vi har byggt än vad som finns innan på platsen. Vi adderar en grön och gemensam innergård och i föreningen kommer det självklart finnas både gemensamhetslokal och övernattningslägenhet.

Bostädernas inredning

En av de mest spännande sakerna med att köpa en nyproducerad bostad är att du får möjlighet att påverka inredningen och på så vis sätta din egen prägel på ditt nya hem. Till din hjälp har våra inredningsexperter tagit fram ett flertal stilpaket för kök och badrum som du kommer att kunna välja bland i form av tillval. Grundutförandet som ingår i din bostad blir fräsch och ljus. Här kommer stilrena och neutrala materialval kombineras med färger som tillsammans skapar en elegant och tidlös stil som tilltalar de flesta. Mer information om detta i vår inredningsbroschyr.

Anmäl ditt intresse redan nu för att få löpande information och för att öka dina chanser att få välja just din drömbostad. Genom att bli medlem i Riksbyggen Förtur ökar du dina chanser ännu mer.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

placeholder

 • Planering pågår

  2021
 • Säljstart

  Sommar/höst 2022
 • Byggstart

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Brf Liljekonvaljen - Ett centrum och naturnära område i Kalmar

Här bor du med promenadavstånd till mysiga gångstråk bland vacker bebyggelse, skön natur och Stensös naturområde med motionsspår, grillplatser och flera badplatser.

Både förskolor och skolor finns alldeles i närheten. Likaså finner du välsorterade matbutiker, Länssjukhuset, bageri och pizzerior i området.

En kort cykeltur bort finner du Kalmar city med sin härliga atmosfär, gästhamnen, Kalmar Slott, Centralstationen och mycket mer. Vill du inte cykla, gå eller åka bil från ditt hem så passerar kollektivtrafiken smidigt precis utanför lägenheterna i Brf Liljekonvaljen.

Anmäl intresse till Brf Liljekonvaljen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till