Anmäl ditt intresse
Anmäl ditt intresse

Brf Liljekonvaljen

I Brf Liljekonvaljen skapar vi ett unikt bostadsprojekt med 58 lägenheter om 2-6 rum och kök. Här kombineras smakfull arkitektur med ofta efterfrågade boendekvaliteter på ett utmärkt läge med närhet till hela Kalmar. Säljstarten planeras till september 2022. Välkommen till ditt nya liv på Söder!

Bostadsfakta

Lägenheter 58
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

58 nya bostadsrätter i Kalmar

Brf Liljekonvaljen kommer bestå av fyra huskroppar med 58 lägenheter fördelade på 2–6 rum och kök om cirka 62-126 kvm. Här kommer du hitta allt från trivsamma marklägenheter med egen trädgårdstäppa med stensatta uteplatser till luftiga lägenheter med rymliga balkonger. Överst i husen kommer unika penthouse och etagelägenheter och med soldränkta takterrasser ta plats. Vi har dessutom plockat in ett flertal bekväma lösningar som sällan återfinns i lägenheter som bland annat egen groventré, separat tvättstuga och köksö att skåla runt med gästerna samtidigt som maten puttrar i grytan.

Du som väljer att bosätta dig i Brf Liljekonvaljen kommer leva ett liv med hela Kalmar utanför din dörr. På bekvämt gång- och cykelavstånd finns allt det där som gör livet härligt att leva. Hoppa upp på cykeln och du når Kvarnholmens stora utbud av restauranger, barer och mysiga caféer. Varma dagar kan du ta ett dopp i Kalmarsund och för den som gillar att vistas ute i naturen ligger Stensös populära friluftsområde alldeles i närheten. Givetvis hittar du också matbutiker, bageri och flertalet lekplatser i närområdet.

Är du nyfiken på hur bostäderna kommer vara utformade kan du redan nu ta en tjuvkik på några av planlösningarna i Brf Liljekonvaljen under ”dokument”.

Anmäl ditt intresse för att få löpande information och för att öka dina chanser att få välja just din drömbostad. Genom att bli medlem i Riksbyggen Förtur ökar du dina chanser ännu mer.

Välkommen till ett bekvämare liv!

Vår vision för Brf Liljekonvaljen

Vid porten till Sandås och Tegelviken läggs snart en viktig pusselbit i Söders stadsmiljö. Tillsammans med Jaenecke Arkitekter har vi sett möjligheten att skapa en på flera sätt unik bostadsmiljö, där man ges möjlighet att bo i attraktiva lägenheter och samtidigt åtnjuter kvalitéer som normalt förknippas med villan eller radhuset. Här vill vi också bidra med en arkitektur som bidrar till grannskapets stadsmässighet och identitet.

Vi kommer skapa flera mervärden i föreningen så som en trevlig festlokal och övernattningslägenhet för de boende. Innergården kommer präglas av en stor gemensam grönyta där grannar och kan boende lockas till spontana möten och samtal. Parkering kommer att erbjudas i garage och på innergården kommer det finnas flertalet cykelparkeringar under tak. Förrådshusens placering kommer bidra till att tryggt rama in den grönskande innergården.

I Brf Liljekonvaljen väntar en modern och bekväm vardag på dig!

Hållbarhet i alla lägen

Brf Liljekonvaljen kommer att uppföras som miljöbyggnad Silver, där vi tar hänsyn till naturen både inne i byggnaden och utanför. Man utgår från svenska miljömål, byggregler samt bygg-och förvaltningspraxis. Vi gör hållbarhetsanalyser samt ekosystemsanalys, vilket betyder att vi ska tillföra mer till naturen när vi har byggt än vad som finns innan på platsen. Vi adderar en grön och gemensam innergård och i föreningen kommer det självklart finnas både gemensamhetslokal och övernattningslägenhet.

Bostädernas inredning

En av de mest spännande sakerna med att köpa en nyproducerad bostad är att du får möjlighet att påverka inredningen och på så vis sätta din egen prägel på ditt nya hem. Till din hjälp har våra inredningsexperter tagit fram ett flertal stilpaket för kök och badrum som du kommer att kunna välja bland i form av tillval. Självklart behöver du inte lägga extra pengar på tillval om du inte vill. Grundutförandet Harmoni som ingår i din bostad är ett av våra mest populära stilpaket. I Harmoni kombineras stilrena och neutrala färger och material som tillsammans skapar en elegant och tidlös stil som tilltalar de flesta och som håller väl över tid.

Storlekar och preliminära priser

Här är våra preliminära priser samt storlekar på de många olika lägenheterna i Brf Liljekonvaljen.

2 rok, 62–72 kvm
2 800 000 – 3 800 000 kr
3–4 rok, 86–96 kvm
3 200 000 – 3 850 000 kr
4–5 rok, 92–121 kvm
3 350 000 – 5 950 000 kr
5 rok, 106–121 kvm
3 800 000kr – 5 200 000 kr
6 rok, 126 kvm 
5 500 000 kr

Storlekar och preliminära priser

Här är våra preliminära priser samt storlekar på de många olika lägenheterna i Brf Liljekonvaljen.

2 rok, 62–72 kvm
2 800 000 – 3 800 000 kr
3–4 rok, 86–96 kvm
3 200 000 – 3 850 000 kr
4–5 rok, 92–121 kvm
3 350 000 – 5 950 000 kr
5 rok, 106–121 kvm
3 800 000kr – 5 200 000 kr
6 rok, 126 kvm 
5 500 000 kr

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

placeholder

 • Planering pågår

  2022
 • Säljstart

  Sommar/höst 2022
 • Byggstart

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Brf Liljekonvaljen - Ett centrum och naturnära område i Kalmar

Här bor du med promenadavstånd till mysiga gångstråk bland vacker bebyggelse, skön natur och Stensös naturområde med motionsspår, grillplatser och flera badplatser.

Både förskolor och skolor finns alldeles i närheten. Likaså finner du välsorterade matbutiker, Länssjukhuset, bageri och pizzerior i området.

En kort cykeltur bort finner du Kalmar city med sin härliga atmosfär, gästhamnen, Kalmar Slott, Centralstationen och mycket mer. Vill du inte cykla, gå eller åka bil från ditt hem så passerar kollektivtrafiken smidigt precis utanför lägenheterna i Brf Liljekonvaljen.

Anmäl intresse till Brf Liljekonvaljen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till