Brf Stella – Riksbyggens nya säljsuccé i Västra Hamnen, Malmö 2022-06-09, kl 08:00

Brf Stella – Riksbyggens nya säljsuccé i Västra Hamnen, Malmö

Försäljningen av lägenheterna i Riksbyggens Brf Stella går i snabb fart, 42 av de 57 bostäderna är redan sålda och ytterligare tio är reserverade. Brf Stella byggs i Västra Hamnen och fyra av de 57 bostäderna kommer att bli townhouse i två plan.

– Läget är fantastiskt med närhet till city, Masttorget och Ribersborgsstranden. Bostäderna blir också något utöver det vanliga med en modern ”funkisstil”, säger Veena Andersson, säljare för Riksbyggen.

Läs mer om Brf Stella 

Brf Stella är uppföljaren till Brf Stjärnfyren och är den andra etappen av tre i samma kvarter i Västra Hamnen. När bostäderna i Brf Stella är inflyttningsklara under hösten/vintern 2023 har Riksbyggen totalt byggt sju bostadsrättsföreningar i området.

– Brf Stella får en hög hållbarhetsprofil och är en fortsättning på Riksbyggens långsiktiga och framgångsrika bostadsbyggande i Västra Hamnen, säger Anders Jeppsson, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad Sydväst.

Husen byggs enligt högt ställda hållbarhetskrav enligt BREEAM nivå Good och det kommer att bli både sedumtak för en ökad biologisk mångfald och solceller.

– Det ska vara enkelt att leva mer hållbart i våra bostäder. Därför kommer det till exempel att finnas bil- och lådcykelpool i föreningen, berättar Johanna Malmberg, projektledare på Riksbyggen.

I Brf Stjärnfyren, som också sålde slut snabbt, är det inflyttning i dagarna. I höst inleds arbetet med den tredje och sista etappen i kvarteret, Brf Nova.

– Både läget och utformningen av lägenheterna är hemligheten bakom Riksbyggens succé i Västra Hamnen. Faktum är att många av köparna redan bor i Västra Hamnen men att man söker en något större bostad eller vill komma ytterligare lite närmare centrum, säger Veena Andersson.

För mer information:
Anders Jeppsson, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad, 040-32 67 54

Bilder